ABUS fietsslot

Elk jaar worden er honderdduizenden fietsen gestolen in ons land. De meeste diefstallen worden nooit opgelost, waardoor je de fiets voorgoed kwijt bent. De meeste diefstallen vinden plaats omdat er geen degelijk fietsslot aanwezig is. Voordat de omstanders het goed en wel doorhebben is de fiets al weg. Een Abus fietsslot kan een oplossing bieden om een fiets veilig weg te zetten. Dit gerenommeerde merk heeft verschillende soorten sloten in het assortiment.

ABUS Kettingslot

Een ABUS kettingslot is een garantie voor een goed beveiligde fiets. Of je nu een dure e-bike wilt wegzetten of je stapfiets. Met een ABUS kettingslot zet je de fiets snel maar veilig vast aan een lantaarnpaal, hek of boom. De ABUS Iven 8210 wordt goed beoordeeld en kwam als beste uit de ANWB slotentest. Toch nog bezorgd over je e-bike? Met de ABUS Granit CityChain Xplus 1060 is al je bezorgdheid weg. Met een ART-Keurmerk van ART3 en 10 mm. dikke 6-kantschakels is dit slot vrijwel niet te manipuleren.

ABUS Beugelslot

Het beugelslot van Abus fietssloten is echt een klassieker. Dit is een massief slot waarmee je de fiets aan een lantaarnpaal kan vastmaken. Het slot heeft geen bewegende delen die je eenvoudig kan manipuleren. Uit de praktijk blijkt dat dit slot één van de meest effectieve sloten uit de Abus collectie is. De politie raadt ook nog steeds het gebruik van een beugelslot aan naast alle andere sloten.

Abus beugelsloten bij Bol.com

ABUS Frameslot

Abus frameslot

Een Abus fietsslot in de vorm van een frameslot behoort tot de basis. Het is aan te raden om naast een frameslot een beugelslot te gebruiken. Vooral omdat het frameslot slechts één wiel vastzet. Je kan de fiets optillen en wegslepen. Natuurlijk valt dit wel op, maar als dit midden in de nacht gebeurt dan is de fiets gewoon weg. We raden je dan ook aan om naast het Abus fietsslot op het frame nog een extern slot aan te schaffen.

Abus framesloten bij Bol.com

ABUS Kabelslot

Een Abus kabelslot is ideaal als je geen zware sloten wilt meeslepen. Het lage gewicht zorgt ervoor dat je het slot eenvoudig in je zak mee kan nemen. Het is een aanrader om dit slot te gebruiken naast een frameslot.

Abus kabelsloten bij Bol.com

Abus vouwslotABUS Vouwslot

Het Abus vouwslot is een revolutionaire nieuwe techniek. De sloten zijn laag van gewicht en zeer flexibel en compact van vorm. Je kan ze meenemen onderweg en ze opbergen in een speciaal tasje. Het slot zelf kan je eenvoudig om een paal heen vouwen. De speciale cilinder zorgt er ook voor dat het slot niet snel opengemaakt kan worden door dieven.

Abus vouwsloten bij Bol.com

Muur en grondankers van ABUS fietssloten

Thuis heb je misschien geen schuur waar je de fiets veilig kan neerzetten. Je wil je fiets wel graag veilig ergens aan vastzetten. Abus fietssloten verkoopt speciale muur en grondankers om je fiets aan te bevestigen. Dit beveiligingssysteem is zeer robuust en kan gebruikt worden in combinatie met een Abus fietsslot. Je kan de fiets met dit systeem extra tegen diefstal beschermen. Eventueel kan het slot gecombineerd worden met een beugelslot voor extra bescherming.

Abus grondanker is te koop bij Bol.com

ABUS fietsslot kopen

Abus fietssloten zijn te koop bij de volgende webshops: