Assos fietskleding

Het Zwitserse Assos is een fietskledingmerk met een grote fan schare in Nederland. ASSOS fietskleding is een garantie voor goede kwaliteit fietskleding. Ondanks dat het vaak om iets duurdere fietskleding gaat  heeft de Nederlandse fietser het graag voor fietskleding van ASSOS over, omdat het merk tot de top producenten van goede fietskleding behoort. Met name de fietsbroeken van Assos zijn enorm populair onder wielrenners. Ze zijn slijtvast en de zemen zijn iets dikker, waardoor veel wielrenners niets anders meer willen na het dragen van een Assos fietsbroek. Er zijn Assos fietsbroeken in verschillende prijscategorieën, het verschil zit met name in de breedte van de zeem. Bij een Assos fietsbroek weet je echter zeker dat je ook bij een goedkopere Assos fietsbroek nog steeds een erg goede zeem hebt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert naast fietsbroeken onder meer fietsshirts, fietsjacks en zelfs fietsbrillen.

In 1976 introduceerde ASSOS fietsbroeken gemaakt van Lycra stof, hetgeen een revolutie op het gebied van fietsbroeken betekende. Doel van ASSOS was om een fietsbroek te ontwikkelen dat het lichaam perfect volgt in iedere beweging en niet zorgt voor irritatie aan de huid. De Assos fietsbroek moest daarnaast maximaal comfort bieden, ook bij de langere ritten.

De Assos T.NeoPro S7 werd door het fietsblad Fiets! als beste fietsbroek getest. Ook onze eigen ervaring is dat een Assos T.NeoPro S7 je doet geloven dat je op een heerlijk zacht kussen fietst. Ook tijdens de langere fietsritten zorgt deze fietsbroek voor optimaal comfort. De fietsbroek voelt als een tweede huid. Daarnaast voelt de broek ook na meerdere keren wassen nog steeds als nieuw! Na wat onderzoek op diverse fietsfora en de beoordelingen bij webshops blijkt dat iedereen het over eens is dat Assos fietsbroeken van een ongeëvenaarde kwaliteit zijn en het geld dubbel en dwars waard zijn.

De volgende webshops hebben veel fietskleding van het merk Assos

  

Populaire blogs op Onlinefietser.nl