Assos Mille GT GTO C2 review

De Assos Mille GT GTO C2 fietsbroek is de beste fietsbroek van het merk Assos. Deze fietsbroek heeft een slim fit pasvorm en is ontwikkelt voor mannen. Voor dames is de Assos UMA GTV C2 fietsbroek een gelijkwaardig alternatief.

Waar te koop?

Kenmerken Assos Mille GT GTO C2

Ossidia textiel

Deze fietsbroek voor heren is gemaakt van hoogwaardig OSSIDIA textiel, wat zorgt voor uitstekende spierondersteuning, ademend vermogen en perfect draagcomfort. Het LOSANGA textiel in het voorpaneel biedt extra ondersteuning voor de gevoelige gebieden.

LouvreTec & Butterfly-paneel

De LouvreTec constructie in de beenpanelen in combinatie met het Assos Butterfly-paneel zorgen voor een goed draagcomfort. Met de skinGrip finish kruipt de broek niet omhoog, maar blijft deze goed op zijn plek zitten zonder druk uit te oefenen op de benen.

Mille GTO C2 zeem

De Mille GTO C2 zeem maakt het plaatje compleet. Deze zeer comfortabele zeem is het beste van het beste dat Assos te bieden heeft qua zeem. De omgekeerde naden voorkomen dat het gaat schuren en de goldenGate technologie zorgt ervoor dat de zeem meebeweegt met je fietsbewegingen.

De voorkant, voorzien van het sunDeck superlight, zorgt voor optimale ventilatie en ondersteuning van de mannelijke anatomie.

Review

Na het uitproberen van de Assos Mille GTO C2 Bibshort, deel ik graag mijn ervaring met de Assos Mille GTO C2. Deze bibshort geeft een nieuwe definitie aan het begrip ‘comfort’. Hoewel de prijzen van Assos fietsbroeken over het algemeen iets hoger liggen, is deze zeker het geld wel waard.

Het gebruikte materiaal voor deze broek voelt heerlijk aan en hoewel de dikte van de zeem even wennen was, is deze erg comfortabel voor de langere fietsritten. De goldenGate technologie zorgt ervoor dat de zeem heerlijk in de broek ligt en meebeweegt met je bewegingen op de fiets.

De Assos Milile GTO C2 bibshort is dan ook een erg fijne fietsbroek voor wielrenners.

Waar te koop?

Assos Mille GT GTO C2 review