Bauke Mollema wint 17e etappe in Vuelta 2013 (video)

Bauke Mollema heeft vandaag de 17e etappe in de Ronde van Spanje op zijn naam geschreven. De Groninger van het Nederlandse team Belkin demarreerde in de laatste kilometer en kwam na 189 kilometer als eerste over de streep in Burgos. Het is voor Bauke Mollema de eerste overwinning in een grote ronde. Eerder dit jaar eindigde hij als zesde in de Tour de France en als tweede in de Ronde van Zwitserland. In onderstaande video zie je een interview met Mollema en de slot meters van de etappe:

 

 

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.