Belkin fietskleding

Op 15 oktober werd bekend gemaakt dat Santini de nieuwe fietskleding sponsor is van Team Belkin. Santini maakt dus voor 2014 de Belkin fietskleding. Santini is hiermee de vervanger van Giant, dat de afgelopen jaren kledingsponsor was van Belkin. Santini was de afgelopen jaren kledingsponsor van het gestopte Vacansoleil – DCM. Ook is het de officiële kledingsponsor van Orica Greenedge. Santini heeft een naam hoog te houden op het gebied van kwalitatieve fietskleding. Aan het begin van het nieuwe jaar presenteerde de Belkin ploeg de nieuwe Santini Belkin fietskleding aan het publiek. De nieuwe Santini fietskleding van Belkin is inmiddels te koop bij de online fietskledingwinkels. Onder meer een Belkin fietsbroek, Belkin fietsshirt, Belkin fietsjack, Belkin bibtight en meer soorten fietskleding van Belkin zijn verkrijgbaar.

*De fietskleding van Belkin is helaas niet meer verkrijgbaar.

Op zoek naar de fietskleding van Jumbo Visma?

Belkin fietskleding

Team Belkin is druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De vraag is of Mollema en Ten Dam ook dit jaar weer tot in de laatste dagen mee kunnen strijden voor een hoge plaats in het eindklassement. Vorig jaar werd Bauke Mollema nog zesde na lange tijd tweede te hebben gestaan. Tijdens de etappe met de finish op Alpe d’Huez kon Mollema het echter niet meer bijbenen, mede door ziekte, en zakte hij naar een zesde plek welke hij tot het einde wist vast te houden. Zijn ploeggenoot Ten Dam stond lange tijd derde in het klassement, maar moest ook in de laatste week zijn meerdere erkennen in andere renners. Uiteindelijk werd hij 13e.

In 2014 zal Belkin waarschijnlijk wederom starten met Mollema als kopman in Belkin fietskleding. Grote vraag is nog of Robert Gesink de Tour de France haalt, hij is aan zijn hart geopereerd en is nu bezig met herstellen. Vorig jaar moest Gesink nog genoegen nemen met een rol als knecht, dat zal bij deelname dit jaar niet anders zijn gezien zijn conditionele achterstand op zijn ploeggenoten. In een nieuwsbericht zei Gesink dat hij in ieder geval meegaat op het trainingskamp van de Tour de France ploeg. Indien hij de Tour niet haalt dan verwacht hij de Vuelta wel te halen.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.