Bierkrat vervoeren op de fiets

Als je geen auto hebt, dan kan het soms knap lastig zijn om een bierkrat te vervoeren op de fiets. De meeste mensen houden de krat daarom vast in hun hand, waardoor ze met één hand moeten fietsen. Nou staan wij Nederlanders bekend als specialisten in het fietsen met één hand, maar er zitten nogal wat nadelen aan het vervoeren van de krat met één hand aan de fiets. Het grootste nadeel is dat het niet bepaald veilig is. Je rijdt niet meer in evenwicht en de krat is vrij zwaar. Zelfs een klein stukje van 10 minuten fietsen blijkt ineens heel ver te zijn als je de hele tijd een krat moet vasthouden. Gelukkig zijn er speciale oplossingen voor het vervoeren van een bierkrat op de fiets.

Bierkrat fiets
De Kratvast is verkrijgbaar bij Bol.com

Speciale klem voor op de fiets

Voor het vervoeren van een bierkrat kan je gebruik maken van een speciale klem op de achterkant van de fiets. Met deze klem, bijvoorbeeld van het merk Kratvast, kan je een bierkrat vastzetten op je bagagedrager. De bierkrat blijft stevig vastzitten en je kan heel eenvoudig je biertje vervoeren op de fiets. Deze klem wordt online verkocht bij Bol.com en is de ideale oplossing om toch een bierkrat mee te nemen op de fiets. Je hebt gewoon je handen vrij doordat achterop de bierkrat zit.

Bierkrat vervoeren op de transportdrager

Een andere oplossing is het bierkratje vervoeren op een transportdrager. De transportdrager is speciaal gemaakt om grote spullen te vervoeren. Op de drager kan je met speciale tie-wraps een fietskrat vastmaken. Heb je geen transportdrager? Geen probleem je kan een transportdrager los kopen bij Bol.com. Het is mogelijk om de transportdrager achteraf op de fiets te monteren. Je hebt zo een mooie oplossing voor het vervoeren van je bierkrat.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.