Bora Hansgrohe kleding

Bora Hansgrohe heeft een grote collectie fietskleding. De wielerploeg van onder meer Peter Sagan, Emanuel Buchmann, Maciej Bodnar, Pascal Ackermann en Sam Bennet is razend populair vanwege de goede prestaties. Er zijn dan ook veel amateur wielrenners die in Bora Hansgrohe kleding wielrennen. Het team heeft als kledingsponsor het top fietskledingmerk Sportful. Omdat Bora Hansgrohe verschillende landskampioenen in het team heeft, zijn ook de fietsshirts en bibshorts van de landskampioen van Duitsland, Slowakije en Oostenrijk beschikbaar in de Bora Hansgrohe stijl.

Bora Hansgrohe fietskleding

Van armstukken tot fietsshirts en van fietsbroeken tot fietsjacks. Voor de echte fans is het allemaal verkrijgbaar bij een aantal webshops, waaronder Bobshop. Zowel voor de zomer en winter is er Bora Hansgrohe fietskleding te koop.

Het Bora Hansgrohe fietsshirt is ideaal voor in de zomer. Het voert zweet goed af naar buiten en is gemaakt van zeer elastisch stretch-mesh met mouwgrippers. In de drie achterzakken is voldoende ruimte voor sleutels, smartphone en eten.

Je hebt de keuze uit verschillende Bora Hansgrohe bibshorts. De Bora Hansgrohe Pro, De Bora Hansgrohe Pro LTD en de Bora Hansgrohe Norain. Het betreft hier bibshorts van Sportful die ook onder deze namen verkrijgbaar zijn zonder de team uitingen. De Bora Hansgrohe Pro LTD is één van de populairste bibshorts van Sportful. De fietsbroek is voorzien van Aeroflow-Compress Lycra en TotalComfort Pro zeem die speciaal ontwikkeld is voor de lange afstanden.

Landskampioen outfits

Bora Hansgrohe levert met Peter Sagan, Pascal Ackermann en Lukas Pöstlberger dit jaar de landskampioenen van Slowakije, Duitsland en Oostenrijk af. De landskampioen en wereldkampioen heeft altijd een afwijkend tricot aan en ook hiervan zijn het fietsshirt en fietsbroek te koop. De witte fietsshirts hebben op de borst, mouwen en kraag de vlag van het land waar de kampioen vandaan komt. Bij Peter Sagan zijn landskampioenentrui zijn de kraag en mouwen voorzien van de regenboogtrui kleuren, omdat hij oud wereldkampioen is.

Bora Hansgrohe fietskleding is te koop bij Bol.com & Bobshop

Bora Hansgrohe fietsbroek

Peter Sagan kleding
Het kampioenentenue van Peter Sagan

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.