Bram Tankink legt waaiers uit

Fietshelmenmerk Bell kwam deze week met een leuke video waarin Bram Tankink het waaierrijden uitlegt. Wie herinnert zich niet de legendarische Tour-etappe naar Saint-Armand-Montrond in de Tour de France van 2013 waarbij Froome en Valverde veel tijd verloren.

Het filmpje werd uitgebracht als voorbeschouwing van de wielerkoers Gent-Wevelgem op 29 maart 2015. Een koers die volgens Tankink geen leuke koers is wanneer er geen wind is. Gent-Wevelgem wordt live uitgezonden op het Belgische Sporza.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.