Beste chamois crème

Steeds meer hobby wielrenners maken gebruik van crèmes die ze in de professionele wielerwereld gebruiken. Chamois Crème wordt gebruikt om minder last te krijgen van wrijving tijdens een training of lange rit. Tijdens een lange rit kan je zelfs achteraf last krijgen van een derde bal. Dit begint met een puistje door de wrijving. Dit puistje kan door bacteriën uitgroeien tot een bal. Met een antibacteriële crème kan je dit voorkomen. Alle World-Tour ploegen maken gebruik van Chamois Crème om doorzitten op de fiets te voorkomen. De beschermende crème is gemaakt met kruidenextracten en natuurlijke vitamine E. Je kan met de crème eenvoudig je huid verzorgen. Je huid wordt dankzij de crème extra beschermd tijdens lange fietstochten.

Wat is chamois Crème?

Dankzij Chamois Crème kan je langer op je zadel blijven zitten. Je hebt minder snel last van wrijving en ontstekingen aan je zitvlak. Tijdens een intensieve inspanning zorgt de crème ervoor dat je huid koeler blijft. De crème draagt bij aan een betere prestatie op de fiets. Vooral als je een lange afstand moet rijden. Het wordt aangeraden om de crème bij zowel trainingen als wedstrijden op te smeren. Voor de rit smeer je de crème op drukpunten en hierbij worden de intieme delen vermijd. Naast het insmeren van de kwetsbare huid kan eventueel de zeem ingesmeerd worden. Inmasseren is niet nodig je kan het er gewoon opsmeren.

Chamois Crème is zonder recept online te bestellen bij Bol.com

Assos Chamois Crème

Assos Chamois Crème is een gerenommeerd merk Chamois Creme binnen de wielerwereld. De crème wordt voor een training of lange rit op de huid aangebracht rondom het zitvlak. De crème zorgt ervoor dat de huid van het zitvlak lekker soepel blijft en minder last heeft van wrijving. Door wrijving kan je last krijgen van ontstekingen. Beroepsrenners krijgen zelfs last van een derde bal als er teveel wrijving ontstaat na een lange rit. Bijna alle professionals maken voor een training of rit gebruik van de crème. Ze smeren dit op alle drukpunten en zelfs een beetje aan het zeem van hun broek. Vermijd bij het smeren van de crème wel intieme delen. Na elke wasbeurt kan je een dunne laag aanbrengen aan de binnenzijde van je wielerbroek.

Assos Chamois Crème is de best beoordeelde Chamois cream onder wielrenners, de crème is te koop bij Bol.com

Castelli Linea Pelle Chamois Dry Lube

Mountainbikers en wielrenners kunnen niet meer zonder Castelli Linea Pelle Chamois Dry Lube. Ontstekingen en schuurplekken zijn verleden tijd dankzij deze crème die op de huid kan worden aangebracht. De vettige crème zorgt ervoor dat je huid kan blijven ademen, maar wel beschermd is tijdens een lange tocht op de fiets. De crème is gemaakt van theeboomolie. Dit natuurproduct is niet schadelijk voor de huid en kan rechtstreeks op je zitvlak gesmeerd worden. Eventueel kan je de crème extra aanbrengen op je zeem. De antibacteriële functie van de Castelli Linea Pelle Chamois Dry Lube crème zorgt ervoor dat je geen infecties meer krijgt. De kans op een derde bal is een stuk kleiner. Naast bacteriële infecties kan de crème helpen om schimmelinfecties te voorkomen.

Chamois cream

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.