Craft Fietskleding

Het Zweedse sportkledingmerk Craft is al sinds 1977 bezig met het ontwikkelen en verkopen van sportkleding. Hardlopers, schaatsers, triatleten en natuurlijk wielrenners kunnen uit de collectie van Craft de kleding uitzoeken die ze nodig hebben voor het beoefenen van hun sport. Voor wielrenners betekent dit dat er een ruim aanbod is van wielershirts, wielerbroeken en diverse accessoires zoals overschoenen, beenwarmers en fietshandschoenen. Het merk is een specialist te noemen op kwalitatieve Craft winter fietskleding, met de Zweedse winters als belangrijke inspiratiebron, maar ook de zomer fietskleding is zeer aan te raden. Groot voordeel van Craft is dat het een normale maatvoering heeft, in vergelijking met bijvoorbeeld Italiaanse merken, hoef je Craft fietskleding dus niet een maat groter aan te schaffen.

Craft fietskleding is onder meer te koop bij Bol.com, Plutosport, Bobshop

Craft wielershirts

De wielershirts die Craft fietskleding op de markt brengt zijn in diverse varianten te verkrijgen. Voor mannen zijn er zowel shirts met lange mouwen als shirts met korte mouwen. Omdat een man anatomisch gezien natuurlijk anders in elkaar zit dan een vrouw zijn de mannenshirts qua pasvorm afgestemd op een mannenlichaam. Vrouwen kunnen bij Craft overigens, net als de mannen, ook kiezen uit shirts met lange of korte mouwen. Deze vrouwenshirts houden perfect rekening met het vrouwenlichaam. Wanneer het kouder wordt kan de speciale longsleeve worden gedragen die is aangepast op winterse omstandigheden. Net zoals de shirts voor in de zomer zijn ook de longsleeves verkrijgbaar in een mannen- en een vrouwenuitvoering. Craft fietsshirts worden onder meer verkocht bij Bol.com & Plutosport.

Craft onderkleding

Craft is één van de weinige specialisten op het gebied van goede thermokleding. Zowel voor de in zomer als in de winter heeft Craft een groot aanbod. In de zomer houdt een Craft thermoshirt je lichaam koel en in de winter fungeert een Craft thermoshirt als de eerste laag in het drie lagensysteem. Houdt er wel rekening mee dat er een verschil is tussen een thermoshirt voor in de winter en in de zomer, beide typen hebben eigenschappen voor de dan geldende weersomstandigheden. Craft onderkleding wordt onder meer verkocht bij Bol.com.

Craft fietsjacks

Nodigt het weer niet echt uit om te gaan fietsen, maar wil je er toch tussenuit dan heeft Craft een aantal Craft fietsjacks in de aanbieding die dit mogelijk maken. Deze wielerjacks doen wat je van een fietsjack mag verwachten, ze houden je droog en warm. Daarnaast zijn de jacks van Craft zeer ademend en dus comfortabel. Ieder model fietsjack heeft eigenschappen voor verschillende weersomstandigheden, afhankelijk van de weersomstandigheden waaronder je gaat fietsen kun je het beste een keuze maken voor een windjack, regenjack of winterfietsjack. Craft fietsjacks zijn onder meer te koop bij Bol.com.

Craft fietsbroeken

De wielrenner die op zoek is naar een fietsbroek zal bij de producten van Craft fietskleding waarschijnlijk wel iets vinden dat in de smaak valt. Craft fietskleding heeft diverse soorten fietsbroeken, wederom in dames- en herenvarianten. Uiteraard is er de korte fietsbroek die bij hogere temperaturen gedragen kan worden. Uiteraard is deze broek voorzien van een zeem en ook beschikken de korte fietsbroeken van Craft over bretels die je over de schouder kan trekken zodat de broek zeker niet gaat schuiven. De fietsbroeken van Craft staan bekend om hun duurzaamheid, dus je kan met een wielerbroek van Craft vele seizoenen vooruit.

Sportieve fietsers die liever rondrijden in een driekwarts broek kunnen ook terecht bij Craft want capri’s zitten in de collectie. Ook dit model is voorzien van een zeem en bretels. Wil je ook in de winter de weg op dan kan je het beste kiezen voor een lange broek van Craft. Deze broek houd je warm als de temperatuur daalt.

Craft fietsbroeken zijn onder meer verkrijgbaar bij Bol.com & Plutosport.