Duurzame fietskleding Recyclingwear

Dat fietskleding en aandacht voor de toekomst van onze planeet kunnen zeer goed samengaan, voor een redelijke prijs bewijst Recyclingwear. Een groeiend deel van de omgevingsbewuste wielrenners wil graag dat hun kleding met aandacht voor de omgeving en planeet wordt gemaakt. Recyclingwear richt zich op deze doelgroep en biedt duurzame wielerkleding zoals shirts, broeken en jacks, voor een redelijke prijs.

Recyclingwear is de eerste Nederlandse webshop die enkel duurzame wielerkleding en accessoires aanbied. Zij vinden het belangrijk dat wielerkleding mooi, kwalitatief hoogstaand en comfortabel is, maar ook dat de wereld er een beetje mooier van wordt. Via de webshop bieden zij dan ook topkwaliteit wielerkleding van hoge kwaliteit en gemaakt van gerecyclede en op duurzame wijze geproduceerde materialen (meer informatie over de productie en gebruikte duurzame materialen vindt u op Wieleroufits.nl).

shirt

Recyclingwear heeft een divers aanbod eigen(tijdse) dames en heren wielerkleding. Originele en modieuze ontwerpen gecombineerd met de beste kwaliteit materialen. Niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel, duurzaam en sportief voor de echte wielerliefhebbers (en -sters)!

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.