Elektrische fiets proefrit

De tijd ligt al weer lang achter ons dat elektrische fiets bedoeld waren voor hulpbehoevenden of bejaarde mensen. Geef nou toe, kunnen we allemaal niet af en toe een zetje in de rug gebruiken? Ik ken een echtpaar dat aan een wereldreis is begonnen op een elektrische fiets. De man had een aantal jaren geleden een hartaanval gehad en hij mocht zich niet meer zo erg inspannen. Ze waren tot die tijd fanatieke fietsers. Met tegenzin werd er, na een proefrit, een elektrische fiets aangeschaft waardoor zij in een nieuwe fase van hun leven belandden. Het fietsen ging fantastisch zonder een grote inspanning te leveren. De afstanden werden weer langer en avontuurlijker. En het idee werd geboren om een wereldreis te gaan maken per elektrische fiets. Zij zijn inmiddels al een jaar onderweg en hebben de wind voortdurend mee.

Zou u het leuk vinden om eens een proefrit op een elektrische fiets te maken? Dat kan! Bij E-Stella wordt u in de gelegenheid gesteld om eens een proefrit op een elektrische fiets te maken. Er zijn natuurlijk wel een aantal zaken waar je op moet letten tijdens een proefrit op een elektrische fiets:

  • Trapt de fiets zwaar of licht
  • Hoe werken de remmen
  • Hoe werkt de trapondersteuning

Kortom past de elektrische fiets bij u. Er kan hier en daar natuurlijk nog wel wat gesleuteld worden en u kunt de fiets helemaal laten afstellen op uw eigen wensen. Geen mens is per slot van rekening hetzelfde en u wilt niet dezelfde fiets als uw buurman. De fiets kan nog wat opgetuigd worden met misschien een bidon of een boodschappenmand. Maar als het helemaal naar uw zin is, gaat er misschien voor u ook een nieuwe wereld open. De elektrische fiets was altijd al comfortabel maar is nu helemaal hip. Welkom in de wondere wereld van de elektrische fiets. Proefritje op de elektrische fiets? Gewoon doen.

Proefrit Stella e-bike

Stella is een Nederlands fietsmerk dat gespecialiseerd is in kwalitatief hoogstaande elektrische fietsen. Één van de doelstellingen van Stella is om elektrisch fietsen voor een breed publiek mogelijk te maken tegen scherpe prijzen. Het bedrijf ziet de elektrische fiets als een ideaal alternatief vervoermiddel voor een gezondere wereld. Zij zien de elektrische fiets niet enkel als een vervoermiddel voor recreatief gebruik, maar ook voor woon-werkverkeer en het ophalen en brengen van de kinderen naar school.

De e-bikes van Stella zijn al vele malen als beste beoordeeld in testen van de ANWB en het AD.

Uiteraard wil je van tevoren weten of een elektrische fiets fijn fietst. Daarom is het mogelijk om vooraf gratis een proefrit te maken bij Stella, je bent na de proefrit niet verplicht tot het doen van een aankoop. Je kan een geheel vrijblijvende afspraak maken voor een proefrit of vraag de brochure aan op de website van Stella.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.