Fiets telefoonhouder

De smartphone wordt steeds vaker gebruikt tijdens het fietsen. Speciale fiets apps turnen je smartphone moeiteloos om tot fietsnavigatie of fietscomputer. Erg handig, maar waar laat je tijdens het fietsen je smartphone? Met je smartphone in je hand fietsen is niet handig en ook nog eens erg onveilig. Een fiets telefoonhouder is dan ook een goede oplossing om je smartphone te bevestigen op je fiets. Je kan direct routes aflezen en informatie over je snelheid, afstand en calorieverbruik aflezen.

Voordelen van een fiets telefoonhouder

Eén van de grootste voordelen van een smartphonehouder voor je fiets is natuurlijk dat je veiliger gebruik maakt van apps op je smartphone. Je kan zo handsfree de route en andere gegevens aflezen. Nog een voordeel is dat je smartphone beschermd wordt tijdens het fietsen. Sommige hoesjes zijn waterdicht en beschermen je smartphone zelfs bij een valpartij. Ook het lezen van Whatsapp en opnemen van je telefoon gaat eenvoudiger als je ten allen tijde minimaal één hand aan het stuur kunt houden.

Bekende telefoonhouder merken

Verschillende merken richten zich speciaal op het ontwikkelen van een fiets telefoonhouder. Één van deze merken is Haicom en staat bekend om de hoge kwaliteit telefoonhouders. Haicom heeft voor vrijwel alle smartphones een houder. Het bedrijf heeft diverse houders waaronder waterdichte telefoonhouders en houders met val-protectie.

Topeak ontwikkelt niet alleen smartphonehouders, maar ook powerpacks. Als je een lange tocht maakt, dan is het natuurlijk niet fijn als je batterij uitvalt. In het hoesje zit een mobiele smartphonelader die je telefoon tijdens het fietsen weer oplaad. Topeak is te koop bij Bol.com

Een ander bekend merk is Biologic. Deze fiets telefoonhouder zorgt ervoor dat je telefoon beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden. Het harde hoesje zorgt tevens voor bescherming bij een eventuele valpartij. Biologic bij Bol.com…

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.