Fietsen in Amsterdam, tips van Maxim Hartman

Om toeristen in Amsterdam bewuster te maken van de gevaren van fietsen in “the traffic jungle of Amsterdam”, heeft de gemeente een grappige instructiefilm gemaakt. Gehuld in een strak fietsshirt neemt Maxim Hartman de kijker mee in de drukke binnenstad en legt uit hoe je je het beste kunt gedragen als fietser. Vanaf nu zal dus nooit meer een toerist voor de tram uitrijden en ook vastzitten met je wiel in de tramrails is verleden tijd. De slogan van Amsterdam is dan ook “Happy cycling = Safe cycling”!

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.