Fietsketting reinigen

Om de toch al korte levensduur van een fietsketting nog iets te verlengen is goed onderhoud zeer belangrijk. Hieronder een goede instructie video van Van Vliet Bikes voor het reinigen van een fietsketting. In deze video wordt er wel vanuit gegaan dat je de beschikking hebt over het volgende materiaal:

Omdat niet iedereen de beschikking heeft over dit materiaal, staat er onder de video van Van Vliet Bikes nog een video van Fietsenwinkel.nl waar slechts gebruik wordt gemaakt van een doek en kettingspray.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.