Fietskleding Outlet

Het einde van het fietsseizoen nadert, ook de verkopers van fietskleding maken de balans op en willen de collecties van het afgelopen jaar en de jaren daarvoor snel kwijt om ruimte te creëren voor de nieuwe collecties fietskleding. Dit resulteert in een groot aanbod aan fietskleding outlets. In een fietskleding outlet stellen geven de fietskledingshops kortingen tot wel 70 %, veel fietskleding wordt aangeboden net boven of zelfs onder de kostprijs zodat ze toch nog wat aan de fietskleding verdienen. Voor jou als consument is dit het ideale moment om goedkope fietskleding aan te schaffen. De kwaliteit tussen dit jaar en het volgende jaar zal niet heel veel verschillen, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Ondanks dat een fietskleding outlet de fietskleding erg goedkoop aanbiedt gelden wel de gebruikelijke servicevoorwaarden zoals gratis verzending en gratis retourneren, dit is echter per webshop verschillend. Lees dus van tevoren goed de voorwaarden hieromtrent.

Beste fietskleding outlet

Een aantal fietsshops heeft erg goede aanbiedingen, dit is onze top 3 van favoriete fietskleding outlets:

  1. Bol.com
  2. Decathlon
  3. Bever

De onderstaande webshops zijn hebben het hele jaar een fietskleding outlet op de site staan met veel fietskleding aanbiedingen en goedkope fietskleding. Door te klikken op het logo, ga je direct naar het outlet gedeelte op de site.

Castelli Outlet

Het Italiaanse merk Castelli heeft prachtige en misschien wel de beste fietskleding ter wereld. Eerder al kwam het merk in onze Castelli review er erg goed uit en wij rijden dan ook graag in onze Castelli fietskleding. Het merk is tegelijkertijd ook wat duurder dan een Rogelli, Van Rysel en AGU. Niet gek dus dat je op zoek bent naar een Castelli outlet, om Castelli met korting te kunnen kopen. Gelukkig is er bij Bol.com en Bever.nl met enige regelmaat Castelli in de aanbieding.

AGU Outlet

Ben je op zoek naar een AGU outlet met hoge korting op AGU fietskleding? Het Nederlandse AGU heeft regelmatig nieuwe fietskleding collecties, waardoor de oude fietskleding tegen hoge korting wordt aangeboden in verschillende fietskleding outlets. Zo worden op het moment van schrijven AGU fietsshirts met een korting van maar liefst 40 procent aangeboden en ook het officiële Jumbo Visma tenue is met een korting van 30 procent veel goedkoper dit naseizoen.

Voor de beste aanbiedingen met AGU fietskleding kan je terecht bij Bol.com

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.