Fietsmoffen handwarmers, nooit meer koude handen op de fiets

Het wordt kouder op straat, dus de tijd is aangebroken om goed voorbereid de fiets op te stappen. Uiteraard kan dit door terug te vallen op een fietshandschoen, maar nog warmer op de fiets is een fietsmof of stuurmof. Fietsmoffen monteer je met riempjes aan het stuur. Je plaatst je handen in handwarmers tijdens het fietsen, doordat ze wat langer zijn komt de koude wind niet via de mouwen van de jas naar binnen. De fietsmoffen bieden een goede bescherming tegen wind en regen. Ze zijn op vrijwel iedere normale fiets gemakkelijk te monteren. In een test van de Fietsersbond, kwamen de moffen van het merk Basil als beste uit de test ten opzichte van de moffen van het merk Cordo. Het warme ‘schapenvachtje’ van Basil zorgt voor warmere handen en kwamen ook qua model (iets ruimer dan Cordo) en uiterlijk als beste uit de test van de Fietsersbond. Koude vingers zijn verleden tijd met Handwarmers van Basil.

In Nederland zijn er maar weinig winkels die de traditionele fiets handwarmers nog verkopen. Bol.com heeft de grootste collectie handmoffen van het merk Basil.

  

Omdat de Basil handwarmers meestal al snel uitverkocht zijn, heeft Bol.com ook nog erg fijne handwarmers van het merk Wobs.

Winter Fietshandschoenen

Ben je op zoek naar winter fietshandschoenen, lees dan ons blog over warme fietshandschoenen.

Populaire blogs op Onlinefietser.nl