FitBike Black Friday deals

Fitbike is één van de grotere merken aan het worden in Nederland op het gebied van fitness apparaten. Fitnessapparaten-webshop Betersport is eigenaar van het merk FitBike en het merk is tegen de scherpste prijs bij Betersport te koop. Er zijn drie verschillende fietstrainers van Fitbike. De Fitbike hometrainer, Fitbike spinningfiets en Fitbike airbike. Voor iedere sporter is er wel een type trainer dat bij hem past, of je nou op zoek bent naar een hometrainer met een lage instap of spinningfiets waarmee je de zwaarste bergen mee kan simuleren, Fitbike heeft voor iedere sporter de juiste trainer. We verwachten verschillende Fitbike Black Friday deals bij Betersport en wellicht een aantal andere webshops dit jaar.

Beste Fitbike Black Friday deals 2024

Wij weten inmiddels welke FitBike Black Friday aanbiedingen er dit jaar zijn. We mogen deze pas bekend maken als Black Friday van start gaat.

Waar ben je naar op zoek?

Fitbike hometrainers deals | Fitbike spinningbike deals | Fitbike Airbike deals

FitBike hometrainer Black Friday acties

De FitBike hometrainers worden erg goed beoordeeld. De FitBike Ride serie heeft verschillende goede hometrainers voor thuisgebruik. De FitBike Ride 2 en Fitbike Ride 3 zijn de perfecte hometrainer als je één of twee keer traint per week. Train je vaker dan kan je het beste kiezen voor de FitBike Ride 5, FitBike Ride 5 HRC of FitBike Ride 6 iPlus. De FitBike Ride 6 iPlus is op dit moment de beste FitBike hometrainer met een comfortabel gel fietszadel, zwaarder gewicht voor meer stabiliteit en een tablethouder voor het kijken van films tijdens het trainen.

Naast de FitBike Ride heeft het merk de serie FitBike Senator. Deze is voorzien van een lagere instap, zodat deze eenvoudig toegankelijk is voor mensen die revalideren.

We verwachten dit jaar verschillende FitBike hometrainer Black Friday deals:

[affiliate_products product_number=”1,2,3,4,5,6,7,8,9″ style=”grid” order_by=”cheapest” columns=”3″ merchants_count_directly_visible=”3″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant”]
[/affiliate_products]

FitBike spinningbike

FitBike heeft vijf verschillende spinningfietsen. Je hebt de keuze uit spinningfietsen met magnetische weerstand en bikes met een vilten remblokje. Magnetische weerstand is duurzamer en krachtiger, maar ook een FitBike spinningfiets met vilten remblokje kan een hoog hellingspercentage simuleren.

De FitBike Race 3 en FitBike Race 8 hebben vliegwiel van 18 kilo en wordt weerstand gecreëerd middels een vilten remblokje.

De FitBike Magnetic Basic en FitBike Magnetic Home hebben een vliegwiel van 20 kilo en zijn voorzien van een magnetische weerstand.

De beste FitBike spinningbike is de FitBike Magnetic Pro. Deze FitBike spinningfiets heeft een vliegwiel van 22 kilo en magnetische weerstand.

We verwachten dit jaar verschillende FitBike spinningbike Black Friday aanbiedingen:

[affiliate_products product_number=”10,11,12,13″ style=”grid” order_by=”cheapest” columns=”3″ merchants_count_directly_visible=”3″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant”]
[/affiliate_products]

FitBike The Beast Airbike

Deze FitBike airbike is een topper op het gebied van vetverbranding. Je traint op deze airbike op een hoog percentage van je hartslag wat er voor zorgt dat je effectief vet verband. Op een Airbike train je kort, maar erg intensief. Hierdoor is een Airbike tot wel vijftig procent effectiever dan duurtraining. We verwachten dit jaar verschillende FitBike Airbike Black Friday deals. Pre-Black Friday is de prijs van de FitBike The Beast 1099,- euro bij een adviesprijs van 1199,- euro.

[affiliate_products product_number=”14″ style=”grid” order_by=”cheapest” columns=”3″ merchants_count_directly_visible=”3″ click_title_or_image=”redirect-first-merchant”]
[/affiliate_products]