Futurum fietskleding

Futurumshop staat bekend als één van de meest uitgebreide webshops als het aankomt op fietskleding en allerlei zaken die met fietsen en wielersport te maken hebben. Het succes heeft Futurumshop ertoe gebracht met een eigen merk op de markt te komen. De naam van het merk, hoe kan het ook anders: FUTURUM. Eind juli 2014 werd dit merk gelanceerd, waarschijnlijk niet toevallig vlak na de Tour de France. Inmiddels zijn ze anderhalf jaar verder en is FUTURUM een merk waar de sportieve fietser onder meer windjacks, fietsshirts, (lange) fietsbroeken en overschoenen van kan aanschaffen.

Futurum zomer fietskleding

Als je in de zomer de fiets wilt pakken is er bij FUTURUM voldoende te kiezen. Diverse shirts van het merk FUTURUM zijn uitstekend geschikt om te dragen bij de wat hogere temperaturen. Zo is er de Jersey Short Sleeve Joris I, een shirt met korte mouwen. Dankzij het polyester waar dit shirt van is gemaakt is dit shirt zeer ademend en er is extra aandacht besteed aan de perfecte pasvorm. Andere modellen van de Short Sleeve Joris hebben vergelijkbare eigenschappen, maar verschillen op details. Wie liever een shirt met lange mouwen draagt kan kiezen uit diverse long sleeves. Uiteraard kan je voor de zekerheid ook nog een bijpassend windjack aanschaffen, dan weet je zeker dat je goed zit. De zeem van de Futurum bibshorts is vergelijkbaar met de Kiss3 zeem van Castelli.

Futurum winterfietskleding

Een belangrijk deel van de collectie van FUTURUM bestaat uit kleding die het mogelijk maakt om ook tijdens lagere temperaturen comfortabel op de fiets te zitten. Zo zijn er de overschoenen van FUTURUM die vervaardigd zijn van neopreen. Dankzij dit materiaal is de overschoen winddicht en waterafstotend; ideaal voor een hefstachtig tochtje dus. Voor momenten dat het echt koud is raden we je de Futurum Face Mask Joris I aan, dit is een balaclava die gemaakt is van een speciaal ontwikkelde stof die Super Roubaix wordt genoemd. Deze stof is soepel, isolerend en ademend waardoor je warm en droog blijft in koude omstandigheden. De speciale platte naden voorkomen irritatie, zelfs als je er voor kiest een helm over deze muts te dragen. Ook je voeten worden met de producten van FUTURUM het hele jaar door beschermd: sokken gemaakt van kasjmier werken isolerend en vochtregulerend. Het hele jaar door comfortabel dus. Een warme broek is de winter tight die net als de Face Mask gemaakt is van de stof Super Roubaix. Beenstukken en armwarmers bevinden zich uiteraard ook in de collectie van FUTURUM.