Garmin Edge 1000 Review

De Garmin Edge 1000 is een geavanceerde fietscomputer met navigatie. Het is eenvoudig te gebruiken, want je kunt een afstand aangeven en dan kiezen uit maar liefst drie fietsroutes. Daarnaast kun je direct uploaden naar Garmin Connect Mobile en Garmin Edge 1000 koppelen met je smartphone. Met de Garmin Edge 1000 maak je fietsen leuker.

Conditie opbouwen

Als je gaat wielrennen of mountainbiken kun je nu je grenzen verleggen en aan je conditie werken. Maar ga ook eens voor het complete competitie-element. Je kunt hier met Garmin Edge 1000 goed op inspelen. Je kunt je resultaten zelfs met vrienden delen en vergelijken.

Navigatie- en kaartfuncties

De navigatie- en kaartfuncties bij Garmin Edge 1000 geven duidelijk aan waar je bent en je wordt voorzien van extra informatie over hoogtegegevens. Er is ook een zoekfunctie aanwezig voor adressen.

Nieuwe uitdaging

Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan is Garmin Edge 1000 een goede keuze. Je kunt het startpunt en het aantal kilometers dat je wilt rijden invullen. Er worden dan door Garmin Edge 1000 drie verschillende fietsroutes berekend daar kun je dan uit kiezen. Je komt geen zwaar parcours tegen, van tevoren word je op de hoogte gebracht wat je gaat doen.

Vermogen meten

Met de Garmin Edge 1000 kun je het vermogen meten. Hierdoor kun je nog beter bekijken wat je prestaties zijn!

Over de Garmin Edge 1000

Je hebt bij Garmin Edge 1000 de OSM-dekking voor de volgende vijfentwintig landen:Andorra, Oostenrijk, België, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Vaticaanstad. Bij Garmin Edge 1000 krijg je het volgende geleverd:

  • Edge 1000
  • Vooraf geïnstalleerde Garmin fietskaart van Europa
  • Steun met kwartslag bevestiging
  • Steun voor montage
  • Bevestigingskabeltje
  • USB-kabel
  • Snelstartgids

De opvolger van de Garmin Edge 1000, de Garmin Edge 1030, is te koop bij Bol.com

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.