Garmin Edge 530

De Garmin Edge 530 is een geavanceerde fietscomputer met vele functies voor fietsnavigatie en het trainingsregistratie. De fietscomputer is uitgerust met GPS-mogelijkheden waarmee fietsers hun afstand, snelheid, tempo, hoogtemeters en meer kunnen bijhouden. Daarnaast biedt de Edge 530 ook gedetailleerde trainingsinzichten, zoals hartslagmeting en VO2 max schattingen.

Op het heldere kleurendisplay en via de touchbediening kunnen fietsers tijdens de training gemakkelijk hun prestatiegegevens in real-time bekijken. De Garmin Edge 530 werkt met verschillende vermogenssensoren (ANT+ of Bluetooth), zodat je je wattagegegevens kunt bijhouden en je vooruitgang in de loop van de tijd nauwkeurig kunt meten.

Ook kan je de registratie van je fietsrit eenvoudig delen met populaire fiets-apps zoals Strava.

Garmin Edge 530 vergelijken

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.