Goedkope fietskleding aanbiedingen

In dit artikel een overzicht van de beste webshops met goedkope fietskleding en fietskleding aanbiedingen. Online wordt regelmatig fietskleding uit de oude collectie aangeboden tegen kortingen tot wel 70 %. De webshops proberen wielertenues van van wielerteams uit de Tour de France van dat jaar nog snel te verkopen, omdat de teams de collectie voor het volgende jaar al aanbieden. Dit is het ideale moment om fietskleding en teamkleding aan te schaffen van jou favoriete profteam. Bij onderstaande webshops kun je goedkoop fietskleding kopen of is op dit moment fietskleding in de aanbieding.

Decathlon

Decathlon is één van de grootste sportwinkels van Nederland. Decathlon onderscheidt zich van andere sportshops met de twintig passiemerken. Dit zijn sportmerken die exclusief bij Decathlon te koop zijn en van begin tot eind door Decathlon worden ontworpen en geproduceerd. Door zowel het onderzoek, ontwerp, design en logistiek in eigen beheer te houden kan Decathlon haar sportartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs aanbieden. Voor fietsers is het passiemerk B’Twin opgericht. B’Twin heeft een groot assortiment goedkope fietskleding, fietsaccessoires, fietsonderdelen en fietsen. Geïnteresseerd geraakt in het aanbod van B’Twin?

Op de site van Decathlon vind je alle informatie over dit fietsmerk.

Bol.com

Bol.com heeft een groot assortiment fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Het aanbod komt naast het assortiment van Bol.com zelf ook van andere fietsenwinkels. Hierdoor heeft Bol.com het grootste aanbod qua merken fietskleding. Onder meer voor Agu, Rogelli en Castelli fietskleding kun je terecht bij Bol.com.

Ga naar de fietskleding outlet van Bol.com

Lidl-Shop

Ook supermarkt Lidl verkoopt fietskleding. Ze zijn dan ook trots sponsor van team Quick-Step Floors. Ze verkopen fietskleding van de merken Crivit en Vermarc, waaronder de teamkleding van Quick-Step.

Ga naar Lidl-Shop

Plutosport

Plutosport heeft op al haar fietskleding erg scherpe prijzen. Enige nadeel zijn de verzendkosten die je moet betalen, maar de filosofie van Plutosport is dat de verzendkosten niet worden verrekend in de prijs van de fietskleding. Uiteindelijk heb je dus ondanks de verzendkosten nog steeds een erg scherpe prijs, zeker als je in één keer meerdere kledingstukken besteld. Retourneren is gratis, dus als de fietskleding niet past krijg je het bestelbedrag + verzendkosten terug.

Verzendkosten: 5,95 euro
Merken: Shimano, AGU, Rogelli, Under Armour, Campagnolo & Craft

Ga naar naar Plutosport

Bobshop

De Duitse webshop Bobshop heeft een erg groot aanbod fietskleding. In profteam kleding hebben ze absoluut het grootste aanbod dat verkrijgbaar is in Nederland, van ieder team hebben ze een groot aantal kledingstukken. Ook heeft Bobshop regelmatig aanbiedingen met kortingen tussen de 20 en 50%! De oude collectie van profteams wordt vaak tegen een korting van wel 50% aangeboden in de webshop. De fietskleding aanbiedingen van Bobshop zijn verdeeld in de volgende categorieën: Heren | Dames | Kinderen.

Ga naar de aanbiedingen pagina van Bobshop!

Wiggle

Wiggle is de grootste online fietsshop van Europa. Met bekende merken als Castelli, Assos en Sportful heeft Wiggle een van de grootste fietskleding collecties. Ook in Nederland probeert Wiggle de Nederlandse fietser naar de webshop te trekken met scherpe prijzen. Ben je op zoek naar Castelli of Assos fietskleding? Bij Wiggle is deze meestal het goedkoopst te bestellen.

Neem een kijkje op Wiggle.nl

Fietskleding aanbiedingen – Buitenland

Ook in het buitenland zijn veel webshops met goede fietskleding aanbiedingen. De prijzen zijn vaak een stuk scherper, omdat deze bedrijven veel meer fietskleding verkopen en dus betere prijsafspraken hebben met de bekende fietskleding merken.

Populaire blogs op Onlinefietser.nl