Goedkope kinderfiets

Goedkope kinderfiets

In Nederland kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met fietsen. Rond verjaardagen is een nieuwe fiets dan ook een leuk cadeau om te geven. Maar waar vind je nou een mooie en het liefst goedkope kinderfiets die tevens veilig is voor je kind. In dit artikel geven we je tips waar je het beste goedkope kinderfietsen kunt kopen van een goede kwaliteit. Want goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Hoewel er natuurlijk wel een aantal fietsverkopers zijn die slechte kwaliteit leveren tegen lage prijzen, kun je door slim te kopen ook hele goedkope kinderfietsen kopen van bekende merken als Loekie, Batavus, Alpina en Lief! Met deze vertrouwde merken weet je zeker dat het met de kwaliteit wel goed zit, maar moet je wel geluk hebben dat er een goede aanbieding is, want de reguliere prijzen van deze kinderfietsen zijn iets duurder. Naast deze premium merken heb je ook nog  merken als Cross, Girandola, Ideal, Popal en Altec. Deze merken maken goedkope kinderfietsen voor een prijs van onder de honderd euro. We zullen per online fietsshop bespreken welke merken ze verkopen en of ze goede kinderfiets aanbiedingen hebben.

Bol.com

Ook bij Bol.com hebben ze een groot aanbod goedkope kinderfietsen. Onder meer kinderfietsen van merken als Popal, Disney en Altec. Bol.com heeft kinderfietsen voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er ook een groot aanbod loopfietsen en loopauto’s.

Fietsenstunt

Bij Fietsenstunt kan je kinderfietsen kopen voor peuters en oudere kinderen. In de kleinste wielmaat is een grote collectie aan fietsen van merken als Loekie, Alpina en Troy. Terwijl je bij de fietsen voor de jeugd bekende merken als Batavus, Cortina en Sparta vindt. Standaard worden de fietsen al met hoge kortingen verkocht in vergelijking met de prijs bij de fietsenmaker. Soms heb je geluk en zitten er bij de uitverkoop ook nog leuke kinderfietsen die aan je wensen voldoen.

Matrabike

MatrabikeOok de webshop Matrabike heeft diverse kinderfiets aanbiedingen. De fietsen van merken als Matra, Ferrini, Girandola en Cross worden aangeboden voor prijzen tussen de 90 en 260 euro. De kortingen lopen op tot 60 %. Er zijn kinderfietsen te koop voor kinderen 2 tot 12 jaar.

Internet-Bikes

De webshop Internet-Bikes staat bekend om fietsen tegen zeer scherpe prijzen. Zo hebben ze ook een groot aanbod kinderfietsen voor jongens en meisjes. Al vanaf een prijs van 50 euro heb je bij Internet Bikes een stoere en hippe jongensfiets of meisjesfiets. De kwaliteit zal minder hoog liggen dan bij bijvoorbeeld een Loekie of Batavus fiets, maar als broertjes of zusjes niet in de planning zitten dan hoeft een fiets maar 1,5 tot 2 jaar mee te gaan en dat gaan de meeste kinderfietsen wel.

Kijk snel naar de goedkope kinderfietsen op Internet-bikes.com. Voor de kleintjes heeft Internet-Bikes ook nog scherp geprijsde loopfietsen en driewielers.

Populaire blogs op Onlinefietser.nl