Hoe een bordeel de tour binnenreed

Gisteren was in de aflevering van Andere Tijden Sport te zien hoe een Nederlandse amateur wielerploeg ver voorliep op de professionele wielerteams met een bus voor de renners. Terwijl de renners van professionele wielerploegen zich open en bloot konden omkleden en zich niet konden wassen, hadden de amateur renners van wielerploeg Sauna Diana de beschikking over een heuse ploegbus waarin ruimte was om je te wassen, om te kleden, te laten masseren en te koken. In de aflevering worden herinneringen opgehaald met onder meer Frans Siemons, zijn zonen Ruud en Jan, oud-profrenners Eddy Bouwmans en Rini Wagtmans, ploegleider Patrick Lefevere en wielerjournalist Peter Ouwerkerk. De uitzending is hier terug te kijken.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.