Jumbo Visma kleding

Renners als Primoz Roglic, Steven Kruijswijk, Wout van Aert en Tom Dumoulin rijden komend jaar in geheel vernieuwde Jumbo Visma fietskleding. Sinds een paar jaar is het Nederlandse AGU verantwoordelijk voor de fietskleding van Jumbo Visma. Het is niet de eerste keer dat AGU een team uit de WorldTour van kleding voorziet. In de tijd van de Rabobank ploeg was het merk ook al kledingsponsor.

Het in december gepresenteerde tenue heeft het inmiddels herkenbare Jumbo geel met daarop het Jumbo en Visma logo. De mouwen zijn zwart/geel en hebben een vrij opvallende paarse balk met sponsor ‘simpel’ erop. Leuk detail is de gradiënt overgang van zwart naar geel aan de onderkant van het shirt. De Jumbo Visma fietsbroek is grotendeels zwart met enkele sponsornamen.

De Jumbo Visma fietskleding is te koop bij Bol.com

Richard Plugge, manager Team Jumbo-Visma, is enthousiast over de kleding: “De reacties van de renners op de nieuwe kleding is veelbelovend. We kijken ernaar uit om vanaf 1 januari hierin van start te gaan.”

Ook de CEO van AGU, Bjorn Jeurissen, is blij met de samenwerking met Jumbo Visma: “Het is fantastisch om weer terug te zijn op het hoogste niveau en de kleding die we met het team ontwikkelen aan alle wielerliefhebbers door te kunnen geven middels onze collecties”

Het is nog even de vraag of Jumbo Visma in de Tour de France ook in dit tenue zal rijden. Eerdere jaren moest er voor een alternatief tenue gekozen worden, omdat het geel te veel leek op de gele trui.

Nieuwe kledingsponsor AGU

Vanaf 2019 heeft het merk AGU zich dus weer aangesloten bij Jumbo Visma. Het merk is druk bezig om het tijdritpak van Roglic te testen in de windtunnel voor nog betere prestaties. Ook zal de uitkomst van deze testen worden doorgevoerd in het de normale wieleroutfits van team Jumbo Visma.

Jumbo Visma fietskleding kopen

De fietskleding van Jumbo Visma is te koop bij Bol.com.

In onderstaande video presenteerde Jumbo Visma de nieuwe Tour de France fietskleding:

Bron: Agu.com & teamjumbovisma.nl

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.