Jumbo Visma kleding

Jumbo Visma fietskleding

In 2019 veranderde Team Lotto-Jumbo in Team Jumbo Visma. Renners als Primoz Roglic, Steven Kruijswijk, nieuweling Wout van Aert en publiekslieveling Dylan Groenewegen rijden komend jaar dan ook in geheel vernieuwde Jumbo Visma fietskleding. Niet alleen de naam op het shirt is nieuw, ook de kledingsponsor is gewijzigd. Was de afgelopen jaren Santini verantwoordelijk voor de fietskleding, vanaf 2019 zal het Nederlandse AGU zorg dragen voor de fietskleding van Jumbo Visma. Het is niet de eerste keer dat AGU een team uit de WorldTour van kleding voorziet. In de tijd van de Rabobank ploeg was het merk ook al kledingsponsor.

Het in december gepresenteerde tenue heeft het inmiddels herkenbare Jumbo geel met daarop het Jumbo en Visma logo. De mouwen zijn zwart/geel en hebben een vrij opvallende paarse balk met sponsor ‘simpel’ erop. Leuk detail is de gradiënt overgang van zwart naar geel aan de onderkant van het shirt. De Jumbo Visma fietsbroek is grotendeels zwart met enkele sponsornamen.

Jumbo Visma fietskleding

Richard Plugge, manager Team Jumbo-Visma, is enthousiast over de kleding: “De reacties van de renners op de nieuwe kleding is veelbelovend. We kijken ernaar uit om vanaf 1 januari hierin van start te gaan.”

Ook de CEO van AGU, Bjorn Jeurissen, is blij met de samenwerking met Jumbo Visma: “Het is fantastisch om weer terug te zijn op het hoogste niveau en de kleding die we met het team ontwikkelen aan alle wielerliefhebbers door te kunnen geven middels onze collecties”

Het is nog even de vraag of Jumbo Visma in de Tour de France ook in dit tenue zal rijden. Eerdere jaren moest er voor een alternatief tenue gekozen worden, omdat het geel te veel leek op de gele trui.

Nieuwe kledingsponsor AGU

Vanaf 2019 heeft het merk AGU zich dus weer aangesloten bij Jumbo Visma. Het merk is druk bezig om het tijdritpak van Roglic te testen in de windtunnel voor nog betere prestaties. Ook zal de uitkomst van deze testen worden doorgevoerd in het de normale wieleroutfits van team Jumbo Visma.

Jumbo Visma fietskleding kopen

De fietskleding van Jumbo Visma zal vanaf het voorjaar te koop zijn in de webshop van AGU.

In onderstaande video presenteerde Jumbo Visma de nieuwe fietskleding voor het seizoen 2019:

Bron: Agu.com & teamjumbovisma.nl

Populaire blogs op Onlinefietser.nl