Lotto Jumbo fietskleding

In 2015 veranderde Team Belkin in Team Lotto-Jumbo. Bij een nieuwe sponsor hoort uiteraard ook een nieuw wielertenue. De nieuwe Lotto-Jumbo fietskleding werd in oktober gepresenteerd. Ook in 2015 is Santini verantwoordelijk voor de nieuwe fietskleding van Team Lotto Jumbo. Het in oktober gepresenteerde tenue heeft een geel fietsshirt met daarop het Lotto en Jumbo logo, ook de gele Lotto ballen komen in het shirt terug. Op de zwarte fietsbroek staat aan de zijkanten Lotto en Jumbo vermeld en aan de onderkant heeft de bibshort nog subtiele gele strepen. Al van tevoren werd door Lotto Jumbo gemeld dat dit niet de fietskleding zal zijn die in de Tour de France zal worden gedragen. Omdat daar enkel de leider in een geel tenue mag rijden zou voor die ronde een apart tenue worden ontworpen. Op 3 november bracht de UCI echter naar buiten dat het tenue in zijn geheel is afgekeurd, omdat het shirt te geel is volgens de UCI. Hierdoor zou het Lotto-Jumbo fietsshirt regelmatig de herkenbaarheid van de gele leiderstrui in verschillende rittenkoersen aantasten. Inmiddels heeft er weer een aanpassingsronde plaatsgevonden en is de definitieve en goedgekeurde Lotto Jumbo fietskleding te koop bij Bol.com. Dit jaar zullen onder andere Steven Kruijswijk, Wilco Kelderman, Bram Tankink en Robert Gesink in de fietskleding van Lotto Jumbo rijden.

Lotto Jumbo wielerkleding

Naast een normaal fietsshirt en fietsbroek van het team, is er ook een race fit fietsshirt en fietsbroek die iets strakker zit dan het normale shirt en broek. Voor de koudere dagen is er ook nog een fietsshirt met lange mouwen te koop. Je maakt je outfit compleet met de fietshandschoenen en fietscap. Let er bij het bestellen op dat de fietskleding van het Italiaanse Santini kleiner uitvalt, één maat groter bestellen is dan ook aan te raden. Lotto Jumbo fietskleding is te koop bij Bol.com.

Ben je op zoek naar de nieuwe teamkleding van Jumbo Visma? Lees dan het blog Jumbo Visma kleding.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.