Mountainbike aanbieding

mountainbike aanbieding

Als beginnende MTB’er is het niet altijd verstandig om meteen dure mountainbike aan te schaffen. Het is van te voren lastig in te schatten of je het na een aantal maanden nog steeds ziet zitten om iedere week met een modderige fiets en vieze kleding thuis te komen. Een beginnende mountainbiker doet er dan ook verstandig aan om in eerste instantie een goedkope mountainbike of mountainbike in de aanbieding aan te schaffen. Een groot nadeel is uiteraard dat je bij de budget mountainbikes een verschil hebt in stijfheid van het frame, groep versnellingen en de voorvork. Deze zullen over het algemeen minder zijn dan bij de duurdere mountainbikes. Toch heb je bij de online fietsshops een aantal zeer goedkope mountainbikes welke ideaal zijn met een goede prijs/kwaliteit verhouding voor de beginnende MTB’er van zeer goede merken. Zo heb je bij Decathlon een B’Twin mountainbike vanaf 289,99 euro.

Bij één van de grootste online fietsshops van Nederland, Matrabike.nl,  heb je al een mountainbike aanbieding voor 159,- Euro. Het gaat om mountainbikes van de wat onbekendere merken, maar ze zijn ideaal als je eerst een jaartje wilt kijken of de sport wat voor jou is. 

Mountainbike Aanbiedingen

Een andere mogelijkheid is om een kijkje te nemen bij de aanbiedingen van online fietswinkels, zij krijgen aan het begin van een nieuw jaar de nieuwe modellen mountainbikes binnen van hun leveranciers en bieden dus de modellen van het jaar ervoor met grote kortingen aan om plaats te maken in het magazijn. Deze mountainbike aanbiedingen zijn vaak van een zeer goede kwaliteit en zijn op wat kleine wijzigingen na vaak kwalitatief gezien niet veel minder dan de nieuwe modellen. Indien je dus op zoek bent naar een goedkope mountainbike van een bekend merk als Giant, Cube of Sensa dan is het aan te raden om regelmatig de aanbiedingen en sale pagina’s in de gaten te houden van webshops als Matrabike en Decathlon.

Een overzicht van online fietsenwinkels met mountainbike aanbiedingen:

Populaire blogs op Onlinefietser.nl