Doe mee: Onderzoek fietsgroepsreizen

Heeft u er al eens over nagedacht om een fietsvakantie te ondernemen naar een verre bestemming? Is dit misschien uw droom en lijkt het u geweldig om dit te ondernemen samen met lotgenoten? Samen per fiets de wijde wereld in, het ‘onbekende’ ontdekken, buiten de gebaande paden gaan en u overgeven aan wat de bestemming te bieden heeft. Niet alleen het fietsen, maar ook de bestemming daadwerkelijk leren kennen in al haar facetten staan hoog bovenaan uw lijstje. Herkent u zich in bovenstaande? Dan ben ik op zoek naar u, de fietsliefhebber!

Mijn naam is Kimberly Hofmans en momenteel ben ik bezig met afstuderen aan de Academie voor Toerisme van NHTV internationaal hoger onderwijs te Breda. Voor mijn afstudeeronderzoek over de internationale markt van fietsgroepsreizen ben ik op zoek naar de wensen, behoeften en motieven van fietsliefhebbers op het gebied van een fietsgroepsreis naar een verre bestemming. Ik zou graag inzicht willen krijgen in wat u, de fietsliefhebber, precies zoekt in een dergelijke reis en hoe u zelf deze fietsvakantie zou inrichten. Zelf ben ik een actieveling als het om reizen gaat en zie ik het liefst zoveel mogelijk van de wereld. Ik ben nog niet terug van mijn huidige reis of ik sta al te popelen om de volgende te boeken. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit, sport ik regelmatig en ben ik bezig met het uitstippelen van nieuwe avonturen. Vandaar dat dit onderzoek mij perfect past en daarmee ook enthousiast maakt!

Ook als u niet direct geïnteresseerd bent in een fietsgroepsreis naar een verre bestemming zou ik graag uw mening willen weten. Mijn afstudeerscriptie voer ik uit in opdracht van touroperator SNP Natuurreizen, een van de grootste reisspecialisten van Nederland in avontuurlijke en actieve reizen wereldwijd. U zou SNP Natuurreizen en mij als afstudeerder enorm helpen als u onderstaande enquête in zou willen vullen. U zorgt er namelijk voor dat de beste resultaten van dit onderzoek worden behaald! De online enquête is relatief kort en bestaat uit maximaal 15 vragen.

De enquête vindt u via deze link: https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.