Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startte ik, Sjoerd Brenninkmeijer, met Onlinefietser.nl. Als fervent wielrenner vind ik het leuk om mijn ervaringen op de racefiets te delen. Inmiddels reed ik vele tienduizenden kilometers waarin ik fietsen, fietskleding en fietsaccessoires uitgebreid aan een test onderwierp.

Onlinefietser.nl is een blog over alles wat met fietsen te maken heeft. Of je nu wielrenner of mtb’er bent of op de fiets naar je werk gaat. Op Onlinefietser.nl vind je vele tips om jouw fietsrit comfortabeler te maken door het gebruik van de juiste fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Ook geven we je tips voor fietsvakanties, bikepacking, spinning en fietstraining.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.

Heb je een vraag of wil je met Onlinefietser.nl samenwerken? Neem dan contact met ons op.