Pro Bike Sticker review

Pro Bike Sticker is een specialist in het maken van gepersonaliseerde naamstickers voor bijvoorbeeld je fiets, helm of andere fietsaccessoires. Het bedrijf is opgericht door twee fietsliefhebbers die het leuk vonden om hun racefiets te personaliseren. Naast je voornaam, achternaam of bijvoorbeeld je bedrijfsnaam kun je de sticker naar eigen wens ontwerpen met een vlag en kleur naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om de sticker te laten bedrukken met je eigen logo. Je hebt de keuze uit drie pakketten van stickers in verschillende groottes. Het goedkoopste pakket kost 9,95 euro inclusief verzending en het duurste pakket kost 21,95 euro. Het meest populaire pakket met 4 kleine en 8 grote stickers kost 16,95 euro. De kleine stickers zijn 6 mm. hoog, de grote stickers 9 mm. en de extra grote stickers 12 mm. Alle stickers zijn in full color, De Pro en Premium stickers hebben tevens een UV-filter en beschermende laminaat.

Via de site van Pro Bike Sticker is het erg eenvoudig om je sticker naar wens te maken. Allereerst vul je je naam in, bepaalt welke vlag je wilt en vervolgens heb je de keuze uit de kleuren zwart, geel en wit. In plaats van een vlag, kan je ook kiezen voor een aantal standaard logo’s en je bloedgroep. Indien je een eigen gemaakt logo op de sticker wilt, kun je hiervoor een mailtje sturen naar Pro Bike Sticker. Ook kun je in dat geval je eigen kleuren kiezen. De verzending vindt vervolgens binnen maximaal 5 werkdagen plaats.

Wij besloten te kiezen voor twee premium pakketten met Onlinefietser.nl en het logo erop. Daarnaast besloten we een premium pakket te bestellen met Onlinefietser.nl in combinatie met de Nederlandse vlag. Wij hadden de stickers binnen twee dagen al in huis via de reguliere post. Ze worden goed verpakt. De naamstickers zagen er erg scherp uit en het stickervel is van een erg goede kwaliteit. De stickers zijn eenvoudig van het vel te halen en te plakken op fiets, helm, pompje, bidon of bijvoorbeeld je fietsnavigatiesysteem. Wij besloten een aantal stickers op een racefiets en fietshelm te plakken. De stickers hechten zich na het plakken goed vast aan het oppervlak . De helm veranderde meteen in een mooi promotiemiddel voor Onlinefietser.nl. Daarnaast is de helm herkenbaar als je met meerdere fietsers hetzelfde type helm gebruikt. De stickers zien er mooi uit op verschillende kleuren. Wij hebben de naamstickers en service van Pro Bike Sticker als erg goed ervaren. Een erg leuke manier om je fiets en fietsaccessoires eenvoudig en snel te personaliseren!

Kijk voor meer informatie op www.probikesticker.nl

DSC00692 DSC00693 DSC00694 DSC00701 DSC00707 DSC00709

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.