Rogelli fietskleding review

Rogelli Sportswear is een Nederlands merk opgericht door oud wielerprof Rini Wagtmans. Na zijn carrière begon hij het fietsmerk Rogelli. De lijn staat bekend als betaalbaar, maar zeer kwalitatieve en comfortabele fietskleding. Wagtmans wil graag dat professionele sportkleding voor iedereen betaalbaar is. De kleding wordt dan ook tegen een scherpe prijs aangeboden in verschillende webshops. Vandaag de dag wordt het merk nog steeds door de familie Wagtmans gerund. In deze Rogelli review testen we de fietskleding van het Nederlandse fietsmerk Rogelli.

Rogelli herenfietskleding

HP05 Zeem - Voor de middellange en lange afstand
HP05 Zeem – Voor de middellange en lange afstand

Rogelli fietskleding heeft een complete fietskledinglijn voor heren gemaakt. Je kan alles wat je nodig hebt aanschaffen van het fietskledingmerk. Van een complete fietskledingset tot Rogelli fietsschoenen en handschoenen. Bij het maken van Rogelli herenfietskleding wordt er rekening gehouden met het feit dat elk lichaam anders gebouwd is. Voor elke type fietser heeft Rogelli een apart outfit met bijbehorende pasvorm gemaakt. Je kan eenvoudig kiezen welke outfit bij je past.

  • Comfort Fit. De Comfort Fit fietskleding is speciaal gemaakt voor de wielrenner die meer op zoek is naar comfort. Aerodynamica is hierbij niet belangrijk. De kleding kan gebruikt worden voor een tochtje naar het werk. Het gaat er bij deze outfit om dat je zo comfortabel mogelijk fietst.
  • Race Fit. Race Fit is gemaakt voor wielrenners die graag lange afstanden fietsen. Het zijn fietsers die de uitdaging met zichzelf aangaan en bergen willen beklimmen. De racekleding kan gebruikt worden in competitieverband binnen een fietsvereniging. De kleding is geen compressiefietskleding en zit comfortabel. Ondanks dat het comfortabel zit blijft het aerodynamisch.
  • Pro Fit professioneel. De Pro fit herenfietskleding zit als een tweede huid rondom het lichaam. De fietskleding is gemaakt van lichte materialen en er is gewerkt aan de perfecte aerodynamica. De Pro Fit collectie is speciaal voor de competitieve fietser.

Rogelli fietskleding voor heren is te koop bij Bol.com & Plutosport

Rogelli damesfietskleding

Rogelli dames wielerkleding
Rogelli Sportswear

Rogelli damesfietskleding is net als bij de mannen verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Je kan kiezen uit: Comfort Fit, Race Fit of Pro Fit afhankelijk van je niveau. De Rogelli damesfietskleding is qua design echt afgestemd op vrouwen. Er zijn fleurige kleuren aan de designs meegegeven. Naast fietskleding kan je een bijpassende sport-bh van Rogelli aanschaffen. De kleding zorgt voor een comfortabele pasvorm. In de wielershirts is gedacht aan extra ventilatie en er is altijd een rits die een stukje open kan. De kwaliteit ligt net als bij Rogelli herenfietskleding hoog. Ondanks de hoge kwaliteit blijven de outfits een stuk goedkoper dan bij de bekende wielermerken. Mocht je kiezen voor Rogelli dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een complete outfit van hetzelfde merk voor een betaalbare prijs
  • Kiezen uit verschillende pasvormen zodat je op ieder niveau in Rogelli kan rijden.
  • Dames fietskleding met een vrouwelijk design.

Rogelli fietskleding voor dames is te koop bij Bol.com & Plutosport

Rogelli kinderfietskleding

Als je kind net begonnen is met wielrennen dan wil je natuurlijk een bijpassende outfit aanschaffen. Vanuit de vereniging is het verplicht om in een speciale outfit te rijden. Sommige verenigingen hebben hun eigen outfits. Alleen jouw kind wil graag een eigen outfit om te trainen. Rogelli kinderfietskleding is niet alleen van een hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar. Voor een paar tientjes kan je al een complete outfit aanschaffen. Dit lukt meestal niet bij andere merken. Vooral bij kinderen die nog in de groei zijn is Rogelli daarom een uitstekende keuze. Je kan bijvoorbeeld een goedkope outfit kiezen omdat je kind nog maar net begonnen is met wielrennen. Je hebt geen idee hoe lang je kind het vol gaat houden en dan is Rogelli kinderfietskleding een slimme oplossing. Mocht je kiezen voor Rogelli dan hebben wij een aantal tips bij het shoppen:

  • Online is Rogelli kinderfietskleding het goedkoopst
  • Koop kinderfietskleding nooit op de groei. Voor de aerodynamica is het belangrijk dat de kleding goed aansluit op het lichaam.
  • Vergeet geen fietssokken mee te bestellen. Fietssokken zijn net zo belangrijk als fietsschoenen.
  • Fietst je kind ook s’avonds in het donker? Laat je kind dan extra opvallen met een Rogelli veiligheidsvest.

Rogelli kinderfietskleding is te koop bij Bol.com & Plutosport

Fotografie eigendomsrecht: Rogelli Sportswear

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.