Schwalbe fietsbanden voor de elektrische fiets

De Duitse fabrikant Schwalbe heeft een mooie collectie fietsbanden, speciaal ontwikkeld voor de elektrische fiets. Van de bekende anti-lek buitenband Schwalbe Marathon Plus tot de Schwalbe Energizer plus. Al deze fietsbanden zijn speciaal gemaakt voor de hogere snelheid die je rijd op een elektrische fiets. Deze banden staan bekend om de goede kwaliteit, hoge kilometrage en de beste anti-lek bescherming. Met de fietsbanden van Schwalbe kun je dus gegarandeerd weer vele kilometers vooruit. Heb je een speed pedelec? Ook zijn de meeste buitenbanden van Schwalbe zijn voor elektrische fietsen tot wel 50 km/u, dus ook zeer geschikt voor jouw speed pedelec.

Nieuw model

Onlangs heeft de fabrikant een nieuwe buitenband toegevoegd aan het assortiment; de Marathon E-plus. Dit is de ultieme anti-lek fietsband voor de elektrische fiets. Het nieuwe model van Schwalbe heeft een zeer lage rolweerstand en extra dikke 5mm anti-lek laag zodat je niet snel langs de kant van de weg staat met een lekke band. Ga je alleen voor het beste voor je elektrische fiets of speed pedelec? Dan is deze buitenband van Schwalbe de perfecte band voor jouw elektrische fiets.

Favoriet van fietsfabrikanten en specialisten

Bij Fietsbanden.com zijn ze al jaren zeer tevreden met het merk en met name van de Schwalbe fietsbanden voor de elektrische fiets. Daar in is Schwalbe waarschijnlijk wel de beste in, omdat ze nooit stilstaan en altijd blijven innoveren, aldus Fietsbanden.com. Maar ook steeds meer fietsfabrikanten zoals Gazelle, Batavus en Sparta monteren e-bikes van fabriek af met deze ‘e-bike ready’ banden. Duitse top kwaliteit voor een zeer goede prijs, daar staan de fietsbanden van Schwalbe voor.

De fietsspecialist staat voor je klaar

Bekijk zelf eens het ruime assortiment op de website van deze fietsbanden specialist. Bij vragen over fietsbanden van Schwalbe staat er altijd een fietsenmaker voor je klaar. Of toch wat advies nodig over de andere banden in het assortiment van de webshop? Neem gerust contact met de specialist op, ze helpen je graag. De fietsenmakers hebben elke band van Schwalbe al wel eens gemonteerd, geplakt of in de praktijk getest, dus zij kunnen u alle ins en outs geven over de fietsbanden van deze fabrikant.