Sidi schoenen

Goede fietsschoenen zijn enorm belangrijk om op een prettige manier op de racefiets rond te kunnen rijden. Diverse fabrikanten onderkennen dit en hebben daarom een uitgebreide collectie wielerschoenen van topkwaliteit. Een van de bekendste merken voor raceschoenen is Sidi. Het merk is dan ook favoriet onder de meeste profrenners.

Sidi fietsschoenen Carbon

Veel van de Sidi raceschoenen die op de markt zijn gebracht hebben een zool die gemaakt is van carbon. Dat is niet voor niets: carbon is een materiaal dat zeer sterk en licht is en uitstekend geschikt om als onderdeel van een fietsschoen te dienen. Renners prijzen het comfort van de Sidi raceschoen en zijn vooral laaiend enthousiast over de stabiliteit die de carbon versterkte zool biedt. Dankzij deze zool is elke trap raak en gaat er geen energie onnodig verloren.

Sidi raceschoen voor mannen

Mannen hebben andere behoeften dan vrouwen, dat geldt ook bij het aanschaffen van fietsschoenen. Sidi biedt de heren een ruime keuze: in de collectie zijn raceschoenen te vinden in zeven verschillende kleuren waarbij wit en zwart de kleuren zijn met de meeste modellen. Sidi raceschoenen staan bekend om hun extreem goede pasvorm, en dan worden er aan schoenen van mannen natuurlijk andere eisen gesteld dan aan vrouwenschoenen. De voeten van mannen zijn nu eenmaal breder en groter. Sidi raceschoenen voor heren zijn te verkrijgen in de maten 39 tot en met 48.

Ze zijn te koop bij Bol.com

Sidi fietsschoen voor vrouwen

Sidi besteedt graag aandacht aan de dames, en dat bewijst dit sportmerk met een aantal fietsschoenen speciaal ontworpen voor vrouwen. Deze raceschoenen zijn voorzien van een carbonzool en zijn anatomisch perfect toegepast aan een vrouwenvoet. Deze schoenen van Sidi zijn er in vier verschillende modellen en in drie kleuren (zwart, wit en zilver). De maten van de vrouwenschoenen lopen vanaf 36 tot 43.

Ze zijn te koop bij Bol.com

Sidi fietsschoen prijzen

Bij Sidi kan elke wielrenner kiezen uit een kleine 40 paar raceschoenen waarbij uiteraard kleur, model en maat doorslaggevend zijn. De prijzen van Sidi fietsschoenen liggen redelijk hoog, de prijs van het goedkoopste paar ligt net onder de 100 euro. Je haalt met Sidi schoenen dan ook een merk in huis, dat in menig fietsschoenen test bovenaan eindigde met verschillende modellen.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.