Spinning muziek

Spinning muziek

Een veel gehoorde klacht in de sportschool is dat de spinning muziek te lang hetzelfde is. De oorzaak hiervan is volgens de spinningsinstructeur dat je dan kunt wennen aan de muziek en het schema. Als je echter twee tot drie keer per week gaat spinnen gaat de spinning muziek al snel vervelen. Na een paar maanden op dezelfde muziek spinnen kijk je dan ook weer uit naar het moment dat ze de CD vervangen voor een spinning cd met nieuwe muziek. Uiteraard heb je dit probleem niet als je thuis een spinningbike hebt. Sommige mensen vinden het prima om zonder muziek te spinnen, maar de meeste spinningliefhebbers spinnen toch het liefste op muziek. Daarom geven we je in deze blog twee tips voor het vinden van spinning muziek!

  • Spotify, Deezer, etc. – Als je op een muziekstreamingdienst als Spotify zoekt op “Spinning” of “Indoor cycling” krijg je veel albums en afspeellijsten met leuke muziek om op te spinnen.
  • Youtube – Zoek op Youtube op “Spinning muziek” “Spinning music” of “Indoor cycling music” en je krijgt veel Youtube video’s die ca. 1 uur duren met spinning muziek. Zoek op “Spinning instruction” als je tegelijkertijd een virtuele spinninginstructeur wilt.

Hieronder vind je een aantal van onze favoriete spinning muziek mixen:

Meer spinning blogs

Populaire blogs op Onlinefietser.nl