Tacx aanbieding

Met een goede Tacx aanbieding ga jij door met je wielertraining in huis. Maar waarom zou je een Tacx trainer voor de adviesprijs kopen als je deze ook regelmatig in de aanbieding kan kopen? In dit blog kijken we hoe je het beste Tacx fietstrainers met korting kan kopen. Je kan meteen de actuele prijzen vergelijken van de populairste Tacx fietstrainers. Ook kijken we wanneer je de beste Tacx aanbieding online kan vinden.

Aanbiedingen met Tacx fietstrainers

We vergelijken de aanbiedingen van Tacx fietstrainers bij alle betrouwbare webshops in Nederland zodat je altijd de beste prijs hebt voor het kopen van een trainer van Tacx.

Tacx rollerbank aanbieding

Er is regelmatig een Tacx aanbieding met de rollerbanken van het merk. De Tacx Antares T1000 en Tacx Galaxia T1100 zijn de perfecte partner voor je warming up of cooling down bij wedstrijden.

Deze rollerbank aanbiedingen zijn op dit moment beschikbaar van Tacx:

Tacx accessoires

Niet alleen trainers kan je met korting kopen. Ook voor de Tacx trainingsmat, Tacx trainerband en Tacx voorsteun loont het de moeite om de prijzen ervan te vergelijken. Deze accessoires maken je training net even iets comfortabeler en met de Tacx trainerband heb je een duurzame fietsband die langer meegaat.

Tacx Trainerband

Adviesprijs: 39,99 euro

Garmin Tacx Trainermat – Zwart

Adviesprijs: 69,99 euro

Verkrijgbaar bij

bol.com (€76,99)

Tacx Tablethouder T2098

Adviesprijs: 79,99 euro

Verkrijgbaar bij

bol.com

Wanneer heb je de hoogste korting op Tacx fietstrainers?

Tacx fietstrainers zijn het hele jaar door te koop, maar de hoogste korting op Tacx trainers vind je tijdens speciale aanbiedingsdagen, zoals Black Friday of Cyber Monday. Dit zijn de dagen dat je veel korting ontvangt. Het afgelopen jaar was het zo dat Tacx pas op Black Friday zelf met korting werd verkocht, waar dit bij andere producten al de hele week het geval was. Je moet er dus soms even op wachten, maar tot nu toe is er ieder jaar wel een mooie aanbieding tijdens Black Friday met Tacx geweest.

Naast Black Friday is Tacx op bepaalde momenten in het jaar in de aanbieding. Vaak is dit aan het begin van het winterseizoen als de vraag naar fietstrainers het grootst is. Aan het einde van het seizoen willen webshops vaak van hun overbodige voorraad af en plek maken voor zomerse producten, waardoor er ook regelmatig gestunt wordt met de prijzen van Tacx trainers.

Wat is Tacx?

Tacx fietstrainers zijn een geweldige manier om je conditie het hele jaar door op peil te houden. Niet alleen zijn ze een leuke en handige manier om binnen te trainen, ze zijn ook zeer effectief in het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Met Tacx kun je dezelfde omstandigheden simuleren die je op de weg zou ervaren. Of het nu gaat om vlak terrein of steile heuvels, met Tacx fietstrainers haal je het maximale uit je trainingen.

Naast hun slimme fietstrainers die werken met populaire fietstrainer apps zoals Zwift en Trainerroad, biedt Tacx ook rollerbanken en klassieke fietstrainers aan die geschikt zijn voor elk niveau fietser. De voordelen van het gebruik van een van deze trainers zijn talrijk – van het verbeteren van de efficiëntie bij het trappen tot het kunnen monitoren van vitale prestatiegegevens zoals watts, cadans, hartslag en snelheid. En dankzij de interactiviteit die in deze trainers is verwerkt, kunnen fietsers genieten van een gepersonaliseerde ervaring die speciaal voor hen is gemaakt.

Tacx fietstrainers bieden fietsers bovendien nog diverse andere voordelen. Naast de mogelijkheid om je voor te bereiden op wedstrijden of fietstochten door voorafgaand aan een evenement op te warmen of af te koelen, bieden deze trainers ook een ideale omgeving voor indoor training tijdens koude dagen of op momenten dat buiten trainen simpelweg niet mogelijk is.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.