Tacx Black Friday acties 2019

Black Friday Tacx aanbiedingen

Ook dit jaar is het tijdens Black Friday weer een goed moment om een Tacx fietstrainer te kopen. De koude dagen zijn weer begonnen en binnen trainen is dus een goed alternatief om je conditie op peil te houden. Met een Tacx fietstrainer kan je blijven trainen op je normale racefiets.

Tacx is tijdens Black Friday regelmatig in de aanbieding bij verschillende webshops. In dit blog zetten we de beste Tacx Black Friday deals op een rijtje, zodat je je Tacx fietstrainer tijdens het Black Friday weekend met de hoogste korting koopt.

Beste Tacx aanbiedingen tijdens Black Friday

We hebben al van verschillende webshops gehoord dat ze dit jaar gaan stunten met Tacx op Black Friday:

Tacx Neo Smart – Coolblue
Tacx Vortex Smart + Zwift – Bol.com | Coolblue
Tacx Booster – Wiggle
Tacx Bushido Smart T2780 – Coolblue

Wat is Tacx?

Tacx is een Nederlands fietstrainer merk en behoort tot de wereldtop op het gebied van fietstrainers. Het merk heeft basis fietstrainers, maar ook zeer geavanceerde interactieve fietstrainers met mogelijkheden om de steilste bergen te simuleren. Tacx fietstrainers worden gebruikt voor de warming up en cooling down van verschillende profteams uit het wielrennen waaronder Team Lotto Jumbo, Bora Hansgrohe, Lotto Soudal en Katusha. De fietstrainers van Tacx werken ook erg goed met apps als Zwift en Trainerroad. Je bent dus niet afhankelijk van de Tacx app om interactief te trainen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een uit Amerika overgewaaide verkoopdag. Al jaren worden vele verkooprecords verbroken op Black Friday, omdat winkels dat weekend stunten met prijzen van populaire producten. Waar het in Amerika eerst nog vooral winkels in de winkelstraat waren die mee deze met deze dag, is het inmiddels ook online één groot aanbiedingen feest op Black Friday. Dit jaar is Black Friday op 29 november 2019 en de verwachting is dat er ook op fietsgebied heel veel sale zal gelden, waaronder op fietstrainers van merken als Tacx, Wahoo en CycleOps.

Populaire blogs op Onlinefietser.nl