Tacx Black Friday acties

Ook dit jaar is het tijdens Black Friday weer een goed moment om een Tacx fietstrainer te kopen. De koude dagen zijn weer begonnen en binnen trainen is dus een goed alternatief om je conditie op peil te houden. Met een Tacx fietstrainer kan je blijven trainen op je normale racefiets.

Tacx is tijdens Black Friday regelmatig in de aanbieding bij verschillende webshops. In dit blog zetten we de beste Tacx Black Friday deals op een rijtje, zodat je je Tacx fietstrainer tijdens het Black Friday weekend met de hoogste korting koopt.

Beste Tacx aanbiedingen tijdens Black Friday

De beste Tacx Black Friday deals vind je bij

Direct naar: Tacx Fietstrainer deals | Tacx accessoires

  • Tacx T2900S Flux S Smart Fietstrainer (Pre-Black Friday prijs: 629,- euro)
  • Tacx NEO 2 Smart Fietstrainer (Pre-Black Friday prijs: 1099,- euro)
  • Tacx T2980 FLUX 2 Fietstrainer (Pre-Black Friday prijs: 759,- euro)
  • Tacx T2240 Fietstrainer (Pre-Black Friday prijs: 329,- euro)
  • Tacx Boost Fietstrainer (Pre-Black Friday prijs: 229,- euro)
  • Tacx Boost Fietstrainer Bundel (Pre-Black Friday prijs: 249,- euro)
  • Tacx T8000 NEO Bike Smart T8000 (Pre-Black Friday prijs: 2.599,- euro)
  • Tacx Galaxia Rollenbank T1100 (Pre-Black Friday prijs: 199,95 euro)
  • Tacx Galaxia Rollenbank T1000 Antares (Pre-Black Friday prijs: 149,95 euro)
  • Tacx Trainingsmat (Pre-Black Friday prijs: 61,95 euro)

Waar vind je de beste Tacx Black Friday deals?

Tacx fietstrainers zijn bij steeds meer webshops te koop. Nadat de trainers vanwege het vele thuistrainen bij veel webshops lastig verkrijgbaar waren, zijn de Tacx fietstrainers weer overal op voorraad. Dit betekent dat er ook weer meer Black Friday deals met Tacx zijn dit jaar. We verwachten de beste deals bij onder meer Bol, Betersport en Amazon. Ook dit jaar is het advies weer om er snel bij te zijn, zodat je niet misgrijpt op je Tacx met korting.

Welke Tacx fietstrainer kopen tijdens Black Friday?

Het is raadzaam om van tevoren goed na te denken welke Tacx fietstrainer je tijdens Black Friday wil kopen. Wil je één keer per week even trainen met een beetje weerstand, dan zijn de meeste basistrainers al voldoende, maar ben je van plan de hele winter meerdere keren per week te trainen met een app, dan is een interactieve fietstrainer die compatibel is met Zwift en andere apps aan te raden. De beste Tacx fietstrainer is de Tacx NEO 2 Smart Fietstrainer. Dit is een direct drive fietstrainer die maar liefst 2200 watt weerstand kan geven. Ben je op zoek naar een basis fietstrainer van Tacx, dan kan je de Tacx Boost overwegen.

Ook korting op Tacx trainermat & trainerband

Ook Tacx accessoires kan je met korting bestellen tijdens Black Friday. Een goed moment om de Tacx trainermat aan te schaffen zodat je Tacx fietstrainer minder geluid maakt, geen krassen veroorzaakt en het zweet niet meer in het tapijt belandt. Of misschien ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainerband die speciaal geschikt is voor het contact met de wheel-on fietstrainer van Tacx.

Wat is Tacx?

Tacx is een Nederlands fietstrainer merk en behoort tot de wereldtop op het gebied van fietstrainers. Het merk heeft basis fietstrainers, maar ook zeer geavanceerde interactieve fietstrainers met mogelijkheden om de steilste bergen te simuleren. Tacx fietstrainers worden gebruikt voor de warming up en cooling down van verschillende profteams uit het wielrennen waaronder Team Lotto Jumbo, Bora Hansgrohe, Lotto Soudal en Katusha. De fietstrainers van Tacx werken ook erg goed met apps als Zwift en Trainerroad. Je bent dus niet afhankelijk van de Tacx app om interactief te trainen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een uit Amerika overgewaaide verkoopdag. Al jaren worden vele verkooprecords verbroken op Black Friday, omdat winkels dat weekend stunten met prijzen van populaire producten. Waar het in Amerika eerst nog vooral winkels in de winkelstraat waren die mee deze met deze dag, is het inmiddels ook online één groot aanbiedingen feest op Black Friday. Dit jaar is Black Friday op 29 november 2024 en de verwachting is dat er ook op fietsgebied heel veel sale zal gelden, waaronder op fietstrainers van merken als Tacx, Wahoo en CycleOps.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.