Tacx fietstrainer

Wanneer je vroeger in vorm wilde blijven met behulp van je racefiets zat er niets anders op: je moest naar buiten, weer of geen weer. Tegenwoordig blijf je als het regent gewoon lekker binnen en werk je gewoon thuis aan je conditie, met een fietstrainer van Tacx. Trainen in de woonkamer alleen iets voor mietjes? Vergeet het, vrijwel het hele profpeloton maakt gebruik van de trainers van Tacx. Tacx is namelijk de nummer 1 op het gebied van rollenbanken, fietstrainers én interactieve trainers. De mogelijkheden zijn, bijna letterlijk, eindeloos.

De fietstrainers uit de Tacx Blue serie

Op zoek naar een Tacx fietstrainer? Kijk vooral eens naar de modellen uit de Tacx Blue drie. Kies uit de Blue Motion, de Blue Matic of de Blue Twist.

Blue Motion: Wanneer je op zoek bent naar een trainer waarbij je zelfs bij een lage trapfrequentie al hoge vermogens haalt dan is de Blue Motion de Tacx fietstrainer die je moet hebben. Met een maximale weerstand van 950 Watt krijg je conditioneel heel wat te verstouwen. In totaal kan je bij de Blue Motion kiezen uit tien verschillende standen die via een stuurschakelaar zijn te bedienen.

Blue Matic: Is een maximale weerstand van 950 Watt net iets te veel van het goede, kies dan voor de Blue Matic. Ook op dit type is de weerstand (maximaal 700 Watt) eenvoudig in te stellen via een schakelaar op het stuur. Met tien verschillende standen switch je eenvoudig van een zeer intensieve training naar een stukje lekker uitfietsen.

Blue Twist: Wie een goede Tacx fietstrainer wil hebben, maar niet te veel wil uitgeven kiest voor de Blue Twist. Dit model is vrijwel hetzelfde als de Blue Matic. Het enige verschil is dat de Twist geen stuurversteller heeft. Dit vertaalt zich natuurlijk uit in een zeer gunstige verkoopprijs.

Bekijk alle Tacx fietstrainers bij: Bol.com

Tacx interactieve fietstrainers

Tacx staat bekend om zijn fietstrainers, maar het punt waar deze onderneming echt in uitblinkt is de interactieve trainer. Wat je ook voor parcours af wilt leggen, het kan gewoon in je eigen huis op de Tacx. Kies je voor een bergetappe uit de Tour of voor een klassieker zoals de Amstel Gold Race? Dankzij de Tacx app en software voelt het alsof je daadwerkelijk in de wedstrijd zit. Fiets je liever door het bos of op de wielerbaan? Ook dat is mogelijk, zelfs virtuele 3D tegenstanders kom je tegen via deze interactieve trainer.

Daag tegenstanders waar ook ter wereld uit

Op zoek naar de adrenalinekick van een echte wedstrijd? Met de virtual reality trainers van Tacx gaat er een wereld voor je open. Spreek met anderen af om een bepaald parcours te rijden en bekijk zo wie er nu echt de beste wielrenner is.

In het wiel van Tom Dumoulin

Wie een training af wil werken die hij niet meer snel zal vergeten is de “trainen met de profs”-modus een heel interessant gegeven. Duik bijvoorbeeld in de slipstream van wereldkampioen tijdrijden Tom Dumoulin als deze man zich klaarmaakt voor een rit over zijn favoriete trainingsronde. Waarschuwing: de rest van de dag zal je partner niet meer zo veel aan je hebben…

Bekijk alle Tacx interactieve fietstrainers bij: Bol.com

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.