Thule fietsendrager

Thule fietsendrager

Thule is de marktleider op het gebied van fietsendragers. Er is een Thule fietsendrager voor alle soorten fietsen en manieren van vervoeren. Of je nu met de auto, camper of caravan je fietsen wilt vervoeren, er is altijd een Thule fietsendrager geschikt voor jouw situatie. Ook zijn er Thule fietsendragers voor op de trekhaak en op het dak van de auto.

Voldoen aan alle strenge veiligheid eisen

Thule fietsendragers behoren tot de meest veilige en geavanceerde fietsendragers  in de markt. Omdat er veel gevaren op de loer liggen is het zaak dat fietsdragers natuurlijk zo veilig mogelijk zijn. Dit is dan ook de reden dat fietsendragers op Europees niveau aan veel richtlijnen en eisen moeten voldoen. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen voor een comfortabel gebruik met een keur aan extra functies die de veiligheid en het comfort ten goede komen. Elke fiets is gegarandeerd stabiel bevestigd op de auto met een fietsendrager van Thule.

Thule Dakfietsendrager

Heeft je auto geen trekhaak, dan is een dak fietsendrager een goede optie. Met name sportfietsen komen voor deze manier van vervoeren in aanmerking. Je tilt racefietsen en mountainbikes namelijk makkelijk op omdat ze vrij licht zijn. Hierna is het een kwestie van de beveiliging vast maken en je fiets staat vast en veilig voor het vervoer over de weg.

Thule Outride 561

De Thule Outride 561 heeft een voorvork bevestiging en daarom uitermate geschikt voor het vervoeren van een racefiets of mountainbike. Je weet namelijk bij voorvork bevestiging zeker dat het frame niet kan beschadigen. De Thule Outride 561 beschikt over diefstalbeveiliging, zodat zowel fiets als fietsendrager veilig op de auto staan. De Thule Outride 561 is te koop bij Coolblue.

Thule ProRide 598

Dit is de meest eenvoudige in zijn soort en is ook het snelst op het dak van je auto te monteren. De fietsendrager is gemaakt van aluminium en daardoor erg licht. Je fiets mag voor deze drager niet zwaarder wegen dan 20 kilo. Zowel de fietsendrager als de fiets is beschermd tegen diefstal middels een slot. Ook raakt de fiets niet beschadigd door de zelfklemmende kussens. De Thule ProRide 598 is te koop bij Coolblue.

Thule ThruRide 565

De Thule ThruRide 565 is met name geschikt voor de mountainbike en racefiets. Bij deze fietsen wil je voorkomen dat het frame beschadigd raakt. Je bevestigd de fiets bij de Thule ThruRide 565 op de voorvork, zodat het frame niet beschadigd raakt. Bedenk wel dat je het voorwiel dus of in de auto mee moet vervoeren of met een speciale voorwieldrager op het dak. De Thule ThruRide 565 is te koop bij Coolblue.

Thule FreeRide 532

Deze Thule fietsdrager is geschikt voor de meeste fietsen met frames tot 80 millimeter. De fietsendrager is voorzien van stevige spanbanden die verstelbaar zijn en je hierdoor kan aanpassen aan de maat van de wielen van de fiets. Maximaal gewicht van de fiets is 17 kilo. De Thule FreeRide 532 is te koop bij Coolblue

Voor een overzicht van alle Thule dakfietsendragers neem een kijkje op Coolblue

Thule trekhaak fietsendragers

Thule EasyFold XT

De Thule Easyfold is één van de populairste trekhaak fietsendragers van Thule. De fietsendrager is met name populair vanwege de volgende kenmerken:

  • Compact op te bergen
  • Geschikt voor alle soorten fietsen, waaronder elektrische fietsen (tot 30 kilo per fiets)
  • Kantelbaar, waardoor de kofferbak bereikbaar blijft
  • Diefstalbeveiliging
  • Twee tot drie fietsen (afhankelijk van het model)

Deze Thule fietsendrager is geschikt voor twee tot drie fietsen en is passend voor alle fietsen. De framehouders zijn voorzien van een koppel begrenzer die een klik laat horen wanneer je het meest optimale punt hebt bereikt. De drager is zeer efficiënt te monteren en te demonteren zodat je snel klaar kan zijn. Het maximale gewicht dat de drager aankan is 2 keer 30 Kilo. De Thule EasyFold XT kwam onder andere bij de Consumentenbond als beste uit de test. De Thule EasyFold XT is te koop bij Coolblue

Lees ook onze Thule Easyfold review

Thule EuroClassic G6 929

De ideale Thule fietsendrager voor het vervoeren van gewone fietsen. Per fiets kan je 25 kilo aan gewicht meenemen. De speciale begrenzer laat een klik horen als je bij het bevestigen de meest optimale stand hebt bereikt. Eventueel kan je met behulp van een aparte adapter een vierde fiets op de fietsendrager plaatsen. De fietsendrager is kantelbaar zodat je eenvoudig bij de kofferbak kan. De Thule EuroClassic G6 929 is te koop bij Coolblue

Voor een overzicht van alle Thule trekhaak fietsendragers neem een kijkje op Coolblue

Populaire blogs op Onlinefietser.nl