Tips voor de beginnende wielrenster van Lucinda Brand

We kennen Lucinda Brand allemaal als wielrenster en veldrijdster. Maar wist je ook dat ze regelmatig vlogs maakt met tips voor wielrenners. Zo kwamen we onderstaande video tegen met tips voor vrouwelijke wielrenners. Hierbij gaat ze onder andere in op de standaard tips als eten en drinken onderweg, maar interessanter zijn de speciale tips voor dames over het haar, make up op de fiets en hoe je de lijntjes op je armen en benen kan voorkomen. Ook gaat ze nog in op de speciale fietskleding voor dames. Meer informatie over de verschillende zemen voor dames vind je ook in onze blog over de verschillende dames fietsbroeken.

https://www.youtube.com/watch?v=QesAnJ7FwJg

Photo Credit: ‘© Team Sunweb’

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.