Tour de Tietema – Leven als een prof

De mannen van Tour de Tietema hebben weer iets nieuws verzonnen. Na vlogs over de Tour de France, het rijden van de Ronde van Vlaanderen na 50 dagen training en het fietsen van Italië naar Nederland tijdens de Giro is het nu tijd om een echte wielerploeg op te zetten. Zoals we al vaker gezien hebben in video’s van Bas, Josse en Devin, nemen ze ook dit nieuwe idee bloedserieus.

TOUR DE TIETEMA CYCLING TEAM

In de eerste video van deze nieuwe reeks zien we hoe het idee vorm begint te krijgen met het zoeken naar sponsoren, wat meteen resulteert in drie gloednieuwe Skoda volgwagens, een hoofdsponsor en een kledingsponsor in de vorm van AGU, onder andere ook sponsor van Jumbo Visma.

Voorlopig is het de ambitie om dit seizoen nog mee te rijden in een aantal amateurwedstrijden met Bas, Josse en Devin als de wielrenners. In de eerste aflevering zien we dat corona ook bij Tour de Tietema voor wat conditieverlies en gewichtstoename heeft gezorgd als de mannen een fysieke test ondergaan op Papendal. Vaste coach Wilbert Broekhuizen (DSM ploeg) ziet het somber in als hij de resultaten van de tests ziet.

Meesterknechten gezocht

Als fan van Tour de Tietema kan je je vanaf nu ook aanmelden om Meesterknecht te worden. Je krijgt dan extra content te zien en een welkomstpakket opgestuurd. Een kleine moeite om onze wielerhelden van Youtube te ondersteunen bij het maken van vermakelijke video’s in de toekomst! Meld je aan op Tourdetietema.nl

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.