Wahoo Black Friday

Het merk Wahoo is bekend van de fietstrainers, fietscomputers en fietsnavigatie. Tijdens Black Friday is Wahoo te koop met korting. Het het is dus een mooi moment om een Wahoo Black Friday deal te kopen, zodat je Wahoo tegen een lage prijs in huis haalt. Wahoo levert betrouwbare fietselektronica, maar daar hangt wel een flink prijskaartje aan, tijdens Black Friday kopen veel fietsers een Wahoo fietstrainer of Elemnt fietscomputer in de aanbieding. Op deze pagina houden we het hele Black Friday weekend de beste Wahoo Black Friday aanbiedingen in de gaten.

Deze webshops hebben Black Friday deals met Wahoo

Wahoo fietstrainer Black Friday deals 2024

Wij zijn reeds door verschillende webshops op de hoogte gebracht van de Wahoo Black Friday prijzen van de fietstrainers van Wahoo. De volgende Wahoo fietstrainers worden met korting aangeboden tijdens het Black Friday weekend, waaronder de Wahoo Kickr Snap, Wahoo KICKR CORE en Wahoo KICKR V6.

Wahoo ELEMNT Black Friday aanbiedingen 2024

De volgende Wahoo fietscomputers en fietsnavigatie zijn deze Black Friday in de aanbieding:

Wahoo fietscomputers zijn in de aanbieding bij Bol.com

Wahoo Tickr

De volgende Wahoo TICKR hartslagmeters zijn tijdens Black Friday in de aanbieding:

Wahoo TICKR FIT

Adviesprijs: 79,99 euro

Verkrijgbaar bij

bol.com (€75,99)
Wahoo TICKR X

Adviesprijs: 79,99 euro

Wahoo TICKR

Adviesprijs: 49,99 euro

Verkrijgbaar bij

bol.com (€49,99)

Wahoo TICKR hartslagmeters zijn in de aanbieding bij Bol.com

Over Wahoo fietstrainers

Het merk Wahoo maakt één van de beste fietstrainers voor wielrenners en mountainbikers. Je hebt keuze uit Wheel-on trainers en Direct Drive fietstrainers. Bij de Wheel-on trainers kan je het achterwiel laten zitten, bij de direct drive beschikt de fietstrainer over een cassette waarop je direct de ketting legt. De Wahoo KICKR Snap is de goedkoopste fietstrainer van Wahoo en geschikt om met Zwift te koppelen. De Wahoo KICKR Core en Wahoo Kickr Power zijn de echte krachtpatsers waarmee je flinke wattages kan trappen.

Alle Wahoo fietstrainers zijn te koppelen met populaire fietstrainer apps als Zwift en Trainerroad. Voor een extra realistisch trainingsrondje zijn er de Kickr Headwind en de Kickr Climb. Met de Kickr Headwind wordt er een luchtstroom gecreëerd die vergelijkbaar is met de snelheid die je op dat moment fietst. De Kickr Climb zorgt ervoor dat je hellingshoek mee omhoog gaat als dit in de app ook het geval is. Realistischer wordt het indoor fietsen niet.

Over Wahoo fietscomputers en Wahoo fietsnavigatie

Wahoo heeft op dit moment één van de beste fietscomputers voor de sportieve fietser. Connect de fietscomputer van Wahoo met een hartslag-, cadans- en snelheidssensor en je hebt alle gegevens die je wilt meten tijdens het fietsen. Via de ingebouwde GPS kan de Wahoo ELEMNT BOLT je ook nog eens een goede fietsroute voorschotelen en kom je altijd weer veilig thuis. Het grote voordeel ten opzichte van andere merken is dat de Wahoo fietscomputer veel compacter is en je dus een niet al te groot apparaat op je fiets hoeft te monteren.

Wahoo & Black Friday vorig jaar

Wahoo wordt over het algemeen als het top segment beschouwd voor fietstrainers. De fietstrainers van Wahoo waren dan ook een erg populair Black Friday product vorig jaar. Ook de Wahoo fietsnavigatie kon op veel interesse rekenen. Toch zijn de marges voor webshops op Wahoo apparatuur vrij laag, verwacht dus niet kortingen van 40 of 50 procent, maar een mooie korting van 10 – 20 %. Toch mooi meegenomen op producten van tussen de 200 en 1200 euro.

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Daar wordt traditioneel de dag na Thanksgiving inkopen gedaan voor de kerst. Winkels spelen hier handig op in door op deze vrijdag met hoge kortingen klanten naar de winkel te trekken. De webshops konden uiteraard niet achterblijven en kwamen eerst met Cyber Monday. Tegenwoordig zijn de Black Friday en Cyber Monday dagen omgetoverd tot een heel weekend vol aanbiedingen van allerlei populaire merken. Met name dure elektronica wordt tijdens Black Friday ineens aangeboden tegen betaalbare prijzen.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.