Wout van Aert juicht te vroeg

Het overkwam eerder zijn ploegmaat Roglic, maar nu moest ook Wout van Aert er aan geloven. De wielrenner van Team Jumbo Visma juichte te vroeg op de streep en werd afgetroefd door David Gaudu op de slotklim naar Chastreix-Sancy in het Critérium du Dauphiné.

Enige troost voor Van Aert is het feit dat hij de Gele Trui kon overnemen van Aelxis Vuillermoz die het tempo op de slotklim niet kon volgen.

Bekijk hier de beelden van het te vroege juichen van Wout van Aert:

Fotocredits: © Dauphiné

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.