Zero RH+ helm

Zero RH+ is een Italiaanse fabrikant van sportkleding en helmen. Bij dit merk houden ze zich zowel bezig met wintersport als met wielrennen. Dat betekent vanzelfsprekend dat je bij dit merk een ruime keuze hebt uit verschillende fietshelmen. En een fietshelm is zeker geen overbodige luxe. Een valpartij op de racefiets of mountainbike zit in een klein hoekje, en je hoofd is een kwetsbaar deel van je lichaam. Je hersenen moeten natuurlijk goed beschermd zitten. Hoewel een helm meestal gebruikt wordt door wielrenners is het steeds gebruikelijker om ook op de gewone fiets een helm te dragen; dit geldt met name voor kleine kinderen.

Zero RH+ modellen

Wie overweegt een Zero RH+ helm aan te schaffen kan kiezen uit een aantal modellen. Zo is er de black Combo die, evenals de Rider voorzien is van een klepje op de voorkant van de helm. Dat maakt deze modellen ideaal om te gebruiken tijdens het mountainbiken. Model ZW heeft dan weliswaar geen klepje, maar ook deze helm heeft een interessante toevoeging die de veiligheid vergroot. De ontwerpers hebben de ZW namelijk voorzien van reflectiestickers waardoor je goed zichtbaar bent in het donker en in regenachtig weer. Wil je een helm dragen waarbij de meest innovatieve technieken zijn gebruikt? De ZY Special Edition Fiber Carbon helm voldoet volledig aan je verwachtingen. Dankzij het carbon is deze helm super licht en dankzij het speciale “inner frame” zal de fietshelm zelfs bij een zware botsing niet breken. Ook dit model is voorzien van reflectiestickers.

Verschillende kleuren

Bij Zero RH+ houden ze wel van een beetje afwisseling. Daarom is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende kleuren. Zo kies je precies de helm die bij de rest van je outfit past.

Zero RH+ helm verstellen

De helmen van Zero RH+ zijn eenvoudig te verstellen, en daardoor passen ze op vrijwel elk hoofd. Dankzij de bandjes en de verstelbare beugel aan de achterzijde past de helm altijd perfect. Deze helmen zijn er in twee maten: XS/M en L/XL. De helmen van Zero RH+ zijn uniseks; dus draagbaar voor mannen en vrouwen.

Zero RH+ fietshelmen zijn te koop bij Bobshop

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.