Black Friday fiets aanbiedingen

Black Friday

Morgen (27 november) is het weer Black Friday. Een Amerikaanse traditie die inmiddels ook in Nederland erg populair is. Webshops komen met scherpe aanbiedingen met een beperkte voorraad. In Amerika is het ieder jaar weer een gekkenhuis met enorme rijen voor de winkels. Ook online kan je optimaal profiteren van de beste fiets aanbiedingen tijdens Black Friday. Een aantal bekende fiets webshops doen mee met Black Friday en we bespreken in dit blog de leukste aanbiedingen van deze webshops. Een aantal shops zijn al begonnen met de acties, de rest van de aanbiedingen gaat morgen pas online. Meestal zijn de aanbiedingen het gehele weekend geldig tot de voorraad strekt.

Wiggle

Wiggle is de grootste fietsshop van Europa. Ze hebben dan ook standaard erg scherpe prijzen. Met Black Friday doen ze er dit jaar nog een fijne kortingscode bovenop voor fietskleding. Bestel je voor een bedrag van minimaal 100 euro dan krijg je 15 euro korting met de kortingscode Niet meer geldig. Bestel je voor minimaal 200 euro dan krijg je zelfs 40 euro korting met de kortingscode Niet meer geld. Daarnaast zijn er verschillende scherpe Black Friday aanbiedingen met korting op fietsnavigatie, fietsaccessoires en fietstrainers.

Ga naar Wiggle

Coolblue

Coolblue heeft de gehele week Blue Friday. Veel producten zijn scherp geprijsd, waaronder hometrainers, sporthorloges en hartslagmeters.

Ga naar Coolblue

Bol.com

Naast boeken en cd’s heeft Bol.com inmiddels ook een groot aanbod fietskleding en fietsaccessoires. Ook Bol.com doet ieder jaar weer mee met Black Friday.

Ga naar Bol.com

Fietsuniek

Met de kortingscode (niet meer geldig) krijg je bij Fietsuniek 10 % korting op de gehele collectie tijdens Black Friday. (geldig t/m 25 november 2017).

Ga naar Fietsuniek

Plutosport

Plutosport heeft met name fietskleding in de sale met kortingen tot wel 60 %. De webshop verkoopt onder meer fietskleding van AGU, Craft, Northwave en Rogelli. Benieuwd naar de aanbiedingen tijdens Black Friday?

Decathlon

Decathlon heeft standaard al de laagste prijzen op haar producten. Om toch mee te doen met Black Friday krijgt iedere klant die meer dan 50 euro besteedt op Black Friday een gratis Sport Experience (t.w.v. 200 punten op de Decathlon sportpas).