Black Friday fiets aanbiedingen 2019

Black Friday

29 november 2019 is het weer Black Friday. Een Amerikaanse traditie die inmiddels ook in Nederland erg populair is. Webshops komen met scherpe aanbiedingen met een beperkte voorraad. In Amerika is het ieder jaar weer een gekkenhuis met enorme rijen voor de winkels. Ook online kan je optimaal profiteren van de beste fiets aanbiedingen tijdens Black Friday. Een aantal bekende fiets webshops doen mee met Black Friday en we bespreken in dit blog de leukste aanbiedingen van deze webshops. Een aantal shops zijn al begonnen met de acties, de rest van de aanbiedingen gaat morgen pas online. Meestal zijn de aanbiedingen het gehele weekend geldig tot de voorraad strekt.

Tacx Black Friday deals

De fietstrainers van Tacx zijn erg populair tijdens Black Friday en deze worden dan ook door veel webshops met korting verkocht op deze dag. We hebben voor de beste Tacx aanbiedingen een speciale Black Friday pagina aangemaakt waar we het hele weekend de beste aanbiedingen met fietstrainers tonen.

Fietskledingvoordeel.nl

Bij de webshop Fietskledingvoordeel krijg je op de gehele collectie BTW korting. Ga naar Fietskledingvoordeel.nl voor de voorwaarden van deze actie op fietskleding van onder meer Castelli, Sportful en 21Virages.

Wiggle

Wiggle is de grootste fietsshop van Europa. Ze hebben dan ook standaard erg scherpe prijzen. Met Black Friday doen ze er dit jaar nog een fijne korting bovenop voor fietskleding, fietsaccessoires en onderdelen. Daarnaast zijn er verschillende scherpe Black Friday aanbiedingen met korting op fietsnavigatie, fietsaccessoires en fietstrainers.

Ga naar Wiggle

Coolblue

Coolblue heeft de gehele week Blue Friday. Veel producten zijn scherp geprijsd, waaronder hometrainers, sporthorloges en hartslagmeters.

Op dit moment zijn er al enkele pre-Black Friday fietstrainer aanbiedingen, waaronder de Tacx Neo Smart.

Ga naar Coolblue

Bol.com

Naast boeken en cd’s heeft Bol.com inmiddels ook een groot aanbod fietskleding en fietsaccessoires. Ook Bol.com doet ieder jaar weer mee met Black Friday.

Ga naar Bol.com

Odlo

Voor fietskleding kan je tijdens Black Friday terecht bij Odlo. Met korting op fietskleding tot wel 50 %.

Ga naar Odlo

Fietsuniek

Zodra de aanbieding bekend is melden we dat hier.

Ga naar Fietsuniek

Plutosport

Plutosport heeft met name fietskleding in de sale met kortingen tot wel 60 %. De webshop verkoopt onder meer fietskleding van AGU, Craft, Northwave en Rogelli. Benieuwd naar de aanbiedingen tijdens Black Friday?

Decathlon

Decathlon heeft standaard al de laagste prijzen op haar producten. Zodra er iets bekend is over Black Friday aanbiedingen dan melden we dat hier.

Populaire blogs op Onlinefietser.nl