Spinning video training

Je koopt een spinningfiets om thuis te trainen, maar kan zelf nog niet precies op basis van de muziek bepalen welk tempo en welke houding je op de spinningbike moet aannemen. Voor dit probleem zijn er handige spinning training video’s die je kunt volgen tijdens je training. Voor verschillende niveau’s en doelen zijn er spinning training video’s te vinden. Op Youtube vind je veel korte (tot 20 minuten) en langer durende spinning video’s. We hebben er een aantal voor je geselecteerd:

Snelle vetverbranding: 20 minuten

Tip: Spinning workouts van Cyclemasters
Met de spinning workouts van CycleMasters heb je Nederlandse spinning workouts met professionele coaching. Je hebt de keuze uit een breed scala van online les programma’s voor ieder niveau.

In samenwerking met CycleMasters kunnen we je 50 % korting op de eerste maand sporten aanbieden, de eerste zeven dagen kan je Cyclemasters helemaal gratis uitproberen via deze link.

Fit worden: 60 minuten

Heuveltraining: 40 minuten

Spinning les: 25 minuten

Spinning apps

Wist je dat er verschillende apps zijn speciaal voor spinning? Apps waarmee je begeleid wordt zoals tijdens een spinningles, maar ook spinning apps waarmee je je prestaties op de spinningbike kan registreren en vergelijken. Je leest er alles over in het blog Beste spinning apps.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.