Sportful fietskleding

Het vinden van goede fietskleding is nog niet zo gemakkelijk, er zijn talloze merken op de markt die allemaal beweren dat ze wielerkleding van topkwaliteit bieden. Om als consument een goed overzicht te krijgen is het noodzakelijk om de diverse merken wat beter te bekijken. In dit stukje geven we wat informatie over Sportful fietskleding.

Fietskleding van Sportful

Het Italiaanse merk Sportful is al sinds 1972 bezig met het vervaardigen van Sportful fietskleding. Toch is dit merk bij veel mensen nog vrij onbekend. Helemaal terecht is dat niet, want op de kwaliteit van de fietskleding is niets aan te merken. Voor zowel wielerbroeken als fietsshirts, sokken en zelfs wielerhandschoenen kan je bij Sportful terecht. Zonder overdrijven kunnen we dus stellen dat de recreatieve wielrenner zijn hele kledingcollectie aan kan vullen met Sportful fietskleding.

Wielerbroeken

De wielerbroeken van Sportful zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende uitvoeringen. Zo kan er gekozen worden voor broeken met of zonder bretels en zijn er diverse broeken die speciaal zijn ontwikkeld voor respectievelijk vrouwen en mannen. Opvallend aan de broeken van Sportful is de ruime keuze in maten. De meeste broeken kunnen worden aangeschaft in maat M tot en met XXXL. Wat de kwaliteit betreft is er niets om je zorgen over te maken: in het blad Fiets! komen de fietsbroeken van Sportful prima uit de test. Ook in onze eigen test met de Sportful Total Comfort kwamen we tot de conclusie dat het merk goede fietsbroeken maakt.

Wielershirts

Wanneer we kijken naar de wielershirts van het merk Sportful kunnen we ook hier concluderen dat de keuze zeer uitgebreid is. Lange mouwen, korte mouwen, shirts voor vrouwen of voor mannen. Sportful heeft het allemaal in de collectie. Ook windjacks voor tochtjes in de herfst of het voorjaar zijn verkrijgbaar.

Sportful fietskleding is te koop bij Bol.com

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.