Tour de France Spel

De Tour de France start zaterdag 1 juli in het Spaanse gedeelte van Baskenland. Met meteen twee pittige finales moeten de klassementsmannen direct op scherp staan. Het wordt sowieso een loodzware Tour de France met halverwege de eerste week al de Pyreneeën en verderop in het parcours aankomsten op Puy de Dôme, Grand Colombier, Mont Blanc en een finish vlak na de Col de la Loze.

We verwachten een heerlijke tweestrijd tussen Tadej Pogačar en titelverdediger Jonas Vingegaard. Andere smaakmakers aan de start zijn Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Mads Pedersen, Julian Alaphilippe, Biniam Girmay en Tom Pidcock. Voeg daar de crème de la crème van de sprinters aan toe en we mogen ons opmaken voor drie weken topkoers..

Klik hier om direct naar het Tour de France Spel (15+5)  te gaan met een prijzenpot van minimaal 35.000 euro.  

Tour de France Budget Spel (min. 20.000 euro aan prijzen!)

Behalve het hoofdspel met volledig vrije keuze heeft Zweeler ook een budgetspel voor de Tour de France. Naast het selecteren van de juiste toppers gaat het in dit spel om het vinden van zogenaamde ‘koopjes’. Renners die voor een lage waarde best veel punten binnenhalen. Daarnaast telt bij het budgetspel het eindklassement zwaar mee. Kortom, een totaal ander spel maar zeker niet minder leuk. Bovendien is er een eerste prijs van €3.000!!

Klik hier om direct naar het Tour de France (budget) Spel te gaan met een prijzenpot van minimaal 20.000 euro. 

Waarom mee doen aan het Tour de France Spel? 

  • Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 wielrenner, maar om 20 wielrenners die allemaal voor jou moeten presteren tijdens de koers.
  • Het kost maar 10/25 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de koers zorgen teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 3.000 euro)! Er zijn 401 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Veel plezier!  

If you like sports, you will love Zweeler! 

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.