Tunturi Black Friday deals

Het merk Tunturi is niet meer weg te denken als het gaat om goede fitnessaparatuur. Met name de Tunturi hometrainers, Tunturi loopband, Tunturi roeitrainer en Tunturi spinningbike zie je terug in menig huis. Het zijn dan ook de perfecte fitnessapparaten voor thuisgebruik. Bij het aanschaffen van een fitnessapparaat kijk je vooral naar de gebruiksintensiteit. Aan een fitnessapparaat dat één keer per week wordt gebruikt gelden andere eisen dan fitnessapparaten die in een sportschool staan en twintig keer per dag worden gebruikt. Tunturi is een merk dat voor iedere intensiteit een type hometrainer, spinning bike en crosstrainer heeft. Ook heeft Tunturi in iedere prijsklasse fitnessapparaten. Tijdens Black Friday verwachten we ook dit jaar weer een aantal mooie Tunturi Black Friday deals bij de verschillende webshops. Het apparaat wordt bij jouw thuis geleverd en bij sommige webshops zelfs tot op zolder gebracht en eventueel gemonteerd.

Beste Tunturi Black Friday deals

Op dit moment zijn wij door verschillende webshops al op de hoogte gesteld van de Tunturi Black Friday deals met onder meer hometrainers, spinning bikes, crosstrainers en roeitrainers. Wij mogen deze deals pas delen op het moment dat Black Friday van start is gegaan. Houdt deze pagina dus in de gaten of volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn en geel deal te missen, want OP is vaak ook echt OP.

Op dit moment is Tunturi in de aanbieding bij de volgende webshops:

Eerste Tunturi Black Friday deals online

We kunnen wel alvast melden dat er in ieder geval Tunturi Black Friday acties zijn met de volgende apparaten:

 • Tunturi Cardio Fit E35 (Hometrainer)
 • Tunturi Star Fit E100 (Hometrainer)
 • Tunturi Cardio Fit T30 (Loopband)
 • Tunturi Hometrainer Performance E50
 • Tunturi FitCycle 40 Ergometer (Hometrainer)
 • Tunturi FitRace 40 HR (Spinningbike)
 • Tunturi FitRace 30 (Hometrainer)
 • Tunturi Competence 40 (Hometrainer)
 • Tunturi Competence S25 Sprinter Bike (Spinningbike)
 • Tunturi Sprinter Bike Pro (Spinning bike)
 • Tunturi Endurance E80 (Hometrainer)
 • Tunturi Cardio Fit (Hometrainer)
 • Tunturi FitCycle 50i Ergometer (Hometrainer)

Tunturi hometrainer Black Friday deals

De Tunturi hometrainers staan bekend om de lage instap. De hometrainers zijn dan ook ideaal voor mensen die moeilijk ter been zijn. Tunturi heeft hometrainers in verschillende prijsklassen en voor verschillende intensiteit. De goedkopere hometrainers van Tunturi zijn perfect voor lichte tot matige intensiteit bij revalidatie of om af te vallen. We verwachten dat de Tunturi hometrainers tijdens Black Friday met korting worden verkocht. De volgende hometrainers zijn door Tunturi op de markt gebracht en zijn naar verwachting in de aanbieding eind november.

Tunturi Cardio Fit Hometrainer

De Tunturi Cardio Fit serie is hiervoor perfect geschikt en afhankelijk van je wensen is er voor iedere trainingsvorm een hometrainer die er bij aansluit.

Tunturi Competence Hometrainer

De middenklasse hometrainer van Tunturi is de Tunturi Competence serie, een compacte en comfortabele hometrainer die je kan connecten met apps op je smartphone of tablet.

Tunturi Fitcycle

Wil jij doelgericht trainen, dan kan je het beste kiezen voor de Tunturi Fitcycle. De Fitcycle heeft een lage instap, zodat je ook met een blessure of ongemak eenvoudig op de hometrainer kan gaan zitten.

 • Tunturi Fitcycle 40
 • Tunturi Fitcycle 30

Tunturi Performance Hometrainer

De Tunturi Performance serie is voor sporters die graag met duidelijke doelstellingen trainen. Met de precieze ergometer meet je het exacte vermogen en weerstand. De Performance heeft vele weerstandsniveaus en 20 trainingsprogramma’s.

 • Tunturi Centuri Performance E100
 • Tunturi Performance E50
 • Tunturi Performance E60

Tunturi Endurance E80 hometrainer

Met de Endurance E80 haal je een professionele hometrainer in huis die je uitdaagt om tot het uiterste te gaan. De virtuele routes op het scherm maken het trainen leuk en je kan de hometrainer eenvoudig koppelen met verschillende apps. De Tunturi Endurance E80 was vorig jaar tijdens Black Friday erg populair, omdat deze hometrainer met een mooie korting werd verkocht.

Tunturi Platinum Pro hometrainer

De Tunturi Platinum Pro Upright Bike is het topmodel van Tunturi. De 58 verschillende weerstandsniveaus zorgen ervoor dat je de hometrainer kan gebruiken voor verschillende soorten trainingen. Met de videobeelden op het scherm kan je virtueel trainen waarbij je onder meer inzicht krijgt in je conditieniveau via de VO2 Max test.

Tunturi spinning bike | Tunturi Spinbike Black Friday 2023

De Tunturi spinning bikes of zoals Tunturi ze zelf noemt, Tunturi Sprinter Bike, heb je in verschillende prijsklassen van tussen de 300 en 1.100 euro. Het basismodel is de Tunturi Cardio Fit S30, een ergonomisch verstelbare spinningbike met onder meer een monitor die je informatie over je inspanning geeft. De Tunturi Fitrace 30 en Tunturi Fitrace 40 HR zijn ook zeer goede spinningbikes voorzien van SPD pedalen en een handmatige rem-unit.

Ga je voor topkwaliteit dan kan je kiezen tussen de Tunturi Platinum Pro serie of de Tunturi Competence. De Tunturi Platinum Pro Sprinter Bike is de absolute top van Tunturi. Met deze spinningfiets kan je alles meten en heb je de beschikking over een stevige spinningbike waarmee je iedere beklimming kan simuleren.

De Tunturi spinning bikes zijn niet goedkoop en een mooie Black Friday actie is dan ook welkom. We verwachten de volgende Tunturi Black Friday deals:

 • Tunturi Cardio Fit S30
 • Tunturi Fitrace 30
 • Tunturi Fitrace 40 HR
 • Tunturi Competence S25
 • Tunturi Sprinter Bike Competence S40
 • Tunturi Centuri Competence S100
 • Tunturi Platinum Pro Sprinter Bike

Tunturi Platinum Pro Airbike

Met de Tunturi Platinum Pro Airbike ga je voor de ultiem cardio training. Gebruik je armen of benen, of allebei tegelijk voor het in beweging zetten van de Airbike. Hoe hoger jouw inspanning, des te zwaarder wordt de weerstand. Op de monitor lees je precies af op welk niveau je aan het trainen bent.

Andere sporten

Naast de hometrainers en spinningbikes van Tunturi heeft het merk nog verschillende andere fitnessapparaten die tijdens Black Friday met korting worden verkocht.

Tunturi roeitrainer

Onder meer de roeitrainers uit de series Tunturi FitRow, Tunturi Cardio Fit en Tunturi Performance zijn tijdens Black Friday in de sale bij verschillende fitness en elektronica webshops.

Tunturi loopband

Voor hardlopers heeft het merk de Tunturi FitRun, Tunturi Flow Fitness Runner DTM3500i, Tunturi VirtuFit, Tunturi Proform Power en de Tunturi NoricTrack. De Tunturi NordicTrack is de meest geavanceerde hardloopband van het merk. De Tunturi NordicTrack X11i Incline Trainer heeft een hellingshoek van maximaal 40 % en is dus in staat om de meest intensieve trainingen te simuleren. Je hebt al een hardloopband vanaf 399,- euro. De meest geavanceerde loopband, de NordicTrack X22i Incline Trainer is met een prijs van 3.799,- euro het duurst. Een mooie Tunturi loopband Black Friday deal is dus zeker welkom.

Tunturi crosstrainer

Met de Tunturi Cardio Fit, Tunturi Star Fit, Tunturi FitCross, Tunturi Performance en Tunturi Front Go heeft het merk ook verschillende crosstrainers voor intensief gebruik.

Bekijk ook verschillende crosstrainer Black Friday deals

Tunturi Massage Gun Black Friday korting

De Tunturi Massage Gun is ieder jaar weer razend populair tijdens Black Friday. Veelal is de korting op de Massage Gun 40 % tijdens Black Friday. Met de Tunturi Massage Gun warm je je spieren op, ontspan je je spieren na een lange dag werken of sporten of verlicht je de spierpijn na een zware sporttraining. Met de 20 intensiteitsstanden en vier verschillende opzetstukken heb je altijd je favoriete massage bij de hand. We verwachten verschillende Tunturi Massage Gun Black Friday deals dit jaar.

Tunturi en Black Friday een groot succes

Vorig jaar waren de vele Tunturi Black Friday deals reden voor een grote stijging van het aantal verkopen. De kortingen liepen op tot tussen de 10 en 20 procent, zodat je in sommige gevallen meer dan 200 euro korting had op een Tunturi spinningbike of hometrainer. Ook dit jaar hebben we al van verschillende webshops gehoord dat ze gaan stunten met Tunturi tijdens Black Friday.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.