Wielren tips: Klimmen

Van plan om deze zomer met de racefiets een berg te beklimmen in Frankrijk, Duitsland of Italië? Dan komen de tips uit deze video van Global Cycling Network goed van pas. Tips over onder andere het juiste tempo, welke cassette, houding, cadens en gewicht. Met deze tips en een goede training staat niks meer in de weg om de Mont Ventoux te beklimmen.

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.